Keystone logo
© TESS
Business Project College

Business Project College

Business Project College

Introduktion

Fremtiden for dine projekter

Business Project College hjælper studerende med at udvikle deres færdigheder og få den nødvendige viden til at starte og drive deres egen virksomhed. Vi er overbeviste om, at iværksætteri er en af drivkræfterne bag økonomisk vækst, og vi sigter mod at uddanne morgendagens ledere.

Vores undervisningsprogram lægger vægt på praksis og giver eleverne praktiske, projektbaserede læringsmuligheder. Studerende har mulighed for at arbejde på rigtige projekter, at blive støttet af erfarne iværksættere og for at udvikle deres professionelle netværk.

Vi tilbyder også omfattende støtte for at hjælpe eleverne med at omsætte deres ideer til projekter i den virkelige verden. Vi giver dem ressourcer såsom mentorer og inkubatorer til at hjælpe dem med at starte og udvikle deres virksomheder. Hver elev kan således integrere deres eget projekt i skolens læseplan.

Vores studerende lærer ikke kun det grundlæggende i virksomhedsledelse, men også kunsten at innovation, kreativitet og problemløsning. Vi opfordrer vores elever til at tænke ud af boksen og udforske nye veje til succes.

Uanset om du er studerende, der brænder for iværksætteri eller en professionel på udkig efter nye færdigheder, tilbyder Business Project College praktisk, dynamisk og fordybende træning for at få succes i erhvervslivet.

Campus funktioner

Business Project College har lokaler i Nanterre, men også inden for Grande Arche i Paris La Défense, et emblematisk monument for det største europæiske forretningsdistrikt, på campus for Collège de Paris uddannelsesnetværk.

På stedet giver talrige installationer og nyeste generations udstyr vores studerende mulighed for at tage deres fordybende uddannelseserfaring videre i et ægte tempel for kreativitet. I denne forstand har personlige projekter virkelig deres plads i skolen og er endda i hjertet af vores undervisning.

Denne multi-skole campus koncentrerer flere medlemsvirksomheder af Collège de Paris. Der vil du møde studerende fra erhvervs-, digital-, kunst- og mode- eller endda finansskoler, som du nogle gange vil arbejde sammen med under højdepunkterne, så du kan kombinere dine forskellige knowhow og færdigheder for at bygge fælles projekter med høj merværdi.

Et sted: lejligheden

Business Project College og Collège de Paris har skabt, ikke langt fra La Défense campus, et arbejdsområde dedikeret til studerende og deres projekter: lejligheden .

I en beroligende og venlig atmosfære med det nødvendige basisudstyr (printer, computere, kameraer osv.), vil du have mulighed for at arbejde på dine projekter i dit eget tempo sammen med andre projektledere, herunder vil dynamikken i arbejdet være i i overensstemmelse med dine mål.

  Indlæggelser

  Kunne du tænke dig at ansøge om at gennemføre dit kursus på Business Project College ?

  Udfyld formularen nedenfor for at starte optagelsesproceduren og følge vores uddannelse i iværksætteri og projektledelse.

  Vores rådgivere vender hurtigt tilbage til dig for at diskutere dit projekt og få dig til at deltage i en optagelsessession.

  Ansøgninger foretages hele året for det følgende skoleår, baseret på test, individuelle motiverende samtaler og undersøgelse af akademiske optegnelser.

  Placeringer

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  Spørgsmål