Keystone logo
Business Project College MS Strategisk Ledelse, Forretningsstrategi
Business Project College

MS Strategisk Ledelse, Forretningsstrategi

Puteaux, Frankrig

24 Months

French

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.190 *

På campus

* MS 2 | MS 1: EUR 7790

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Ms Strategic Management, Business Strategy tilbyder at gå mere i dybden på flere områder, der er afgørende for en problemfri afvikling af dit projekt. Takket være avancerede kursusmoduler, med virksomhedsstiftere og teamledere, vil du for eksempel gennemgå god ledelsesmæssig praksis for at klare alle situationer i dit liv som iværksætter; alle med internationalt fokus for at forberede dem, der gerne vil gøre forretninger i udlandet.

Kurset vil også give dig mulighed for at blive mere fortrolig med alle de økonomiske aspekter ved at udvikle et projekt, ved at tage fat på fundraising samt de økonomiske og regnskabsmæssige koncepter, der er nødvendige for at mestre din fremtidige struktur.

Ud over disse praktiske værktøjer, vil uddannelsen udvide din opfattelse af iværksætteri ved at gøre dig opmærksom på de særlige forhold ved denne status fra et sociologisk synspunkt; en vigtig tilgang til at bringe personlig balance til dit eventyr.

Du vil således komme ud af kurset klar til at bringe dine ideer ud i livet efter at have nydt godt af støtte fra Business Project College-teamene, som vil give dig mulighed for at sætte dit personlige projekt i hjertet af disse to år af Ms, med det formål at arbejde så snart. som muligt og til konkret måde på dit koncept.

Certification

Denne uddannelse fører til opnåelse af titlen* "Organisationsleder" (RNCP38825*) – Registreret på niveau 7 i National Directory of Professional Certifications ved afgørelse fra France Compétences dateret 23. marts 2024 – Udstedt af Institute of Management Social.

* Titel ved at blive rehabiliteret

Studerende har mulighed for at validere en eller flere færdighedsblokke under deres uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master of Science i strategisk ledelse og marketing
    • Msida, Malta
  • Master of Science International Business Management
    • Berlin, Tyskland
  • MSc i ledelse og forandring i forretningsstrategi
    • Academic City, Forenede Arabiske Emirater