Keystone logo
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introduktion

Alliance Manchester Business School er en af ​​Storbritanniens første to handelsskoler, oprettet i 1965), og er nu den største campus-baserede business og management skole i Storbritannien.

Manchester er anerkendt for sine oprindelige tænkere: Vores lange og stolte historie om forskningspræstelighed fortsætter med ånden i innovation og præstation, som byen er kendt for.

Vi ved, at forskning i verdensklasse alene ikke er nok, og vi ser, at vores oprindelige tænkning er anvendt til at påvirke virksomheder og ledelse, regering og samfund.

Vi tilbyder verdensklasse erhvervs- og ledelsesuddannelse til undergraduates, postgraduates, erfarne praktikere, og dem med karriereorienterede akademiske og forskningsmæssige ambitioner. Alliance MBS leverer original tænkning og undervisning, informeret af det moderne erhvervsmiljø.

Beskæftigelsesegnethed er indlejret i læseplanen. Alliance MBS Postgraduate Careers Service arbejder tæt sammen med University of Manchesters Careers Service, hvilket giver de studerende adgang til det store antal organisationer, der deltager i campusarrangementer. Universitetet er det nummer 1 mest målrettede britiske universitet af førende kandidatarbejdsgivere (The High Fliers Report, 2022).

Akkreditering:

  • Alliance MBS er en del af et lille og udvalgt bånd af institutioner verden over, som er akkrediteret af alle tre hovedgrupper - AACSB International, AMBA og EQUIS.
  • Det britiske regeringsorgan (HEFCE) rangerer Alliance MBS-undervisningsmuligheder som "Excellent", den højeste kategori.

En international skole:

  • Vi har et omfattende globalt netværk med tilstedeværelse på stedet i Brasilien, Kina, Hongkong, Singapore og UAE.
  • Vores specialiserede masteruddannelser kombinerer akademisk ekspertise med fokus på real-world business og management praksis. Derudover forbinder vores elever med klassekammerater fra mere end 65 nationaliteter.
  • Deltagelse i vores studiefællesskab og mere end 300 specialister vil hjælpe akademikere og forskere med at forberede kandidater til det globale erhvervsklima og dagens arbejdsmarked.

Ranglister

Vi er rangeret på andenpladsen i Storbritannien for erhvervsforskning (Business and Management Studies, REF 2014), og den seneste Financial Times-undersøgelse har rangeret os på fjerdepladsen i Storbritannien, tiendepladsen i Europa og 30. pladsen i verden.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Manchester

    The University of Manchester Booth Street West , M15 6PB, Manchester

Spørgsmål