Keystone logo
Ca' Foscari University of Venice

Ca' Foscari University of Venice

Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Om Ca' Foscari

Oprindeligt etableret som Italiens første handelsskole i 1868, Ca' Foscari Universitetet i Venedig er nu en multidisciplinær institution, der tilbyder en bred vifte af studieprogrammer inden for økonomi og ledelse, moderne sprog, humaniora og videnskab.

Ca' Foscari er baseret i den ærefrygtindgydende by Venedig. Med kanaler og både i stedet for gader og biler har denne bys virkelig enestående historiske centrum været et pulserende sted for kulturel og økonomisk udveksling i over et årtusinde, og skønheden i dens kunst og arkitektur har gjort den til et UNESCOs verdensarvssted. Takket være den stimulerende kulturelle arv fra dens dynamiske kosmopolitiske kontekst er Ca' Foscari kendetegnet ved det synergetiske skæringspunkt mellem tradition og intellektuel innovation , der tilbyder sine studerende og professorer den unikke givende mulighed for at lære og arbejde i en af verdens mest bemærkelsesværdige byer.

Beliggenhed

Ca' Foscari University ligger i den verdensberømte by Venedig, et unikt bycentrum beliggende i en lagune på Italiens nordøstlige kyst, der er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en øgruppe beliggende i en lavvandet lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med gangbroer. Da kanaler træder i stedet for veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne by, bilfri by.

Byen er kendetegnet ved et væld af fantastisk historisk arkitektur og kunst, fordi den historiske republik Venedig var en blomstrende handelshavn og stor sømagt under middelalderen og renæssancen, så nogle af byens steder er optaget på UNESCOs liste over verdensarvssteder .

Ud over en farverig fortid har Venedig dog en lige så levende nutid, for det er fortsat et centrum for moderne kunst og kultur .

At bo i Venedigs historiske centrum betyder at leve en miljøbevidst livsstil. På grund af behovet for at gå de fleste steder bliver byens offentlige rum sociale knudepunkter. Faktisk er et af de mest ventede øjeblikke i en venetiansk studerendes dag den såkaldte aperitivo in campo eller udendørs aperitif: fra eftermiddag til sen aften bliver områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa ved Rialto til steder, hvor folk samles for at chatte og lytte til musik, mens de drikker spritz og spiser cicchetti – den traditionelle lokale aperitif og snacks, som Venedig er berømt for.

Studieerfaring

Ca' Foscari Universitetet i Venedigs studietilbud er opdelt i 8 afdelinger med ansvar for forsknings- og undervisningsaktiviteter på bachelor- og masteruddannelser , 3 skoler og det prestigefyldte Collegio Internazionale (International College). Der findes tre andre strukturer ved siden af disse:

 • Ca' Foscari Graduate School, som koordinerer forskningsdoktorgrader (PhD'er).
 • Ca' Foscari Challenge School, som arrangerer Professionelle kandidatuddannelser (1. og 2. niveau) og andre muligheder for lederuddannelser.
 • Ca' Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og efterårskurser, orienteringsprogrammer, grundårsprogrammer og andre fritidsaktiviteter for italienske og internationale studerende.

Ca' Foscari, der er dedikeret til at give studerende en stimulerende, konkurrencedygtig og banebrydende uddannelse, har skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over hele kloden, og som et resultat tilbyder det en række fælles og dobbelte bachelor- og mastergrader. og har over 500 aktive internationale udvekslingsaftaler . Som en konsekvens af universitetets dedikation til at pleje et internationalt akademisk samfund, tilbyder Ca' Foscari også et betydeligt antal uddannelser, der undervises på engelsk.

Udgående mobilitet

Takket være over 500 samarbejdsaftaler mellem internationale universiteter og Ca' Foscari, kan du bruge lidt tid på at studere i udlandet i over 70 lande over hele verden . Det internationale kontor fremmer den udgående mobilitet for Ca' Foscari-studerende ved at deltage i de førende internationale mobilitetsprogrammer, udvikle relationer med udenlandske værtsuniversiteter og virksomheder og give incitamenter til deltagelse af alle medlemmer af universitetssamfundet.

For mere information, besøg venligst websiden .

Studieliv

Få andre universiteter tilbyder muligheden for at studere og udføre forskning i en af verdens smukkeste byer, en meget unik by, hvor du kan vandre i timevis og endda nyde at fare vild, få en Spritz på en af Venedigs smukke pladser, besøge verdensberømte museer og udstillinger, rejs med båd gennem lagunens mindre øer, nyd Lido-strandene og smag lækker mad.

På Ca' Foscari er kulturel tradition og intellektuel innovation i stand til at mødes: At leve i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og opdagelse af gamle traditioner og forskellige kulturer.

Ydermere garanterer Ca' Foscari de studerende en velafrundet studieoplevelse gennem sin levering af en lang række sportsaktiviteter og studenterforeninger :

 • Erasmus Student Network (ESN) - Med over 12.000 medlemmer fra 36 lande støtter og fremmer Erasmus Student Network internationalt netværk ved at give studerende muligheder for kulturel forståelse og selvudvikling i henhold til princippet om, at studerende hjælper studerende.
 • University Sports Center (CUS) - CUS tilbyder studerende mulighed for at deltage i en bred vifte af sportsgrene takket være dets faciliteter i det historiske centrum af Venedig.
 • Radio Ca' Foscari – Skabt af studerende fra Ca' Foscari, universitetets online radiostation er et uhyre populært kommunikationsmiddel. Interessante studerende kan tage del i driften på grundlag af deres individuelle færdigheder og erfaring.
 • Universitetskor og orkester – I mere end femogtyve år har Ca' Foscaris kor og orkester tilbudt studerende mulighed for at udforske og fremme deres kærlighed til musik. Gruppernes repertoirer skifter fra år til år og spænder fra middelalder til nutidige værker.
 • Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturel forening, der har til formål at fremme teknisk-kunstnerisk innovation inden for teaterforestillinger. Det organiserer trænings- og eksperimentelle workshops, er værter for at besøge produktioner og shows og udfører forsknings- og produktionsprojekter.

Plus, hvis du vælger at bo i Venedigs historiske centrum, vil du helt sikkert nyde at bo lokalt og bæredygtigt takket være det faktum, at afstande er overskuelige, og der er ingen biler eller trafik at konkurrere med.

Ca' Foscari hjælper studerende under hele deres universitetskarriere ved at tilbyde en række lån, legater og stipendier gennem dets kontor for finansiel bistand . Skræddersyet støtte er tilgængelig for internationale studerende, studerende, der arbejder og studerende med handicap.

Stipendier

Som et offentligt universitet i Europa holder Ca' Foscari ikke kun studieafgifterne lave, men yder også målrettet økonomisk støtte til højtpræsterende internationale studerende.

Ca' Foscari University tilbyder højpresterende internationale studerende vedvarende stipendiepakker af forskellige størrelser, der spænder fra 6.500 euro om året for bachelorstuderende til 8.000 euro om året for masterstuderende.

Disse stipendiepakker er designet til at tilbyde støtte i hele varigheden af en prisvindergrad. For at være berettiget til at ansøge skal du have mindst 8,5/10 CGPA. Fuldstændig information om forudsætningerne på den dedikerede webside .

Den regionale regering tilbyder også økonomisk støtte til internationale studerende fra lavindkomstfamilier, som du kan ansøge om efter indskrivning.

Indkvartering

Ca' Foscaris boligkontor er en service for italienske og internationale studerende, forskere, professorer og administrativt personale, der kommer for at studere eller arbejde på Ca' Foscari. Det tilbyder nyttige oplysninger og kontakter for at finde passende og bekvemme indkvarteringsløsninger i Venedig og i det nærliggende område.

For mere information, besøg venligst websiden .

Karrierestøtte & Karrieredag

Karrierekontoret arrangerer praktikophold og praktikophold både i Italien og i udlandet, det afholder også karrieremesser, rekrutteringsdrev og workshops for at hjælpe nuværende studerende og nyuddannede med at erhverve de faglige færdigheder, de har brug for for at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

Karrieredagen er en heldagsbegivenhed dedikeret til rekruttering, hvor bachelorer og nyuddannede kan møde lederne fra de deltagende virksomheder og lære arbejdsverdenen at kende. Studerende kan besøge virksomheders stande, distribuere deres cv'er, deltage i interviews og få information om de faglige muligheder og karrieremuligheder, de har. Karrieredagen omfatter også en række workshops, seminarer og virksomhedspræsentationer.

Statistik

Ca' Foscari har cirka 24.000 studerende og er vært for over 1.500 internationale studerende hvert år . I den faste overbevisning om, at videregående uddannelse og banebrydende forskning skal være både innovativ og international, har universitetet skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over hele kloden , hvilket gør det muligt at tilbyde en række fælles og dobbelte bachelor- og mastergrader og over 500 aktive udvekslingsaftaler med institutioner over hele verden. Ca' Foscari forbereder også sine studerende til den konkurrencedygtige globale arbejdsplads og fremmer et internationalt, inkluderende akademisk fællesskab ved at tilbyde studieprogrammer undervist på engelsk på både bachelor- og kandidatniveau.

  Campus funktioner

  Studenterfaciliteter og -tjenester

  Ca' Foscaris hovedcampus ligger i hjertet af Venedigs historiske centrum, men det har også flere campusser på fastlandet.

  Det giver eleverne mulighed for at bruge:

  • 6 biblioteker,
  • Skolen for International Uddannelse,
  • den postgraduate Challenge School,
  • et sprogstudiecenter: Centret tilbyder fremmedsprogskurser i engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskellige niveauer.
  • udstillingsrum,
  • et teater,
  • et sportscenter,
  • kantiner: Universitetet har kantiner mange steder, både i Venedigs historiske centrum og på fastlandets campusser i Mestre, Marghera og Treviso,
  • studenterforeninger
  • studerende kontorer: f.eks. Den internationale velkomstenhed tilbyder en bred vifte af tjenester til internationale modtagere, såsom vejledning og assistance til tilmeldingsprocedurer, anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsprocessen, opholdstilladelse, studenterservice, sundhedsspørgsmål og transport.

   Ranglister

   Ca' Foscari er nummer tre i Italien for sin fremragende forskning , og det har opnået så mange af de eftertragtede Marie Curie-stipendier fra Europa-Kommissionen, at det er et af Europas ti mest succesrige universiteter i denne henseende. Globalt placerer QS World University Rankings Ca' Foscari blandt top 100 universiteter for moderne sprog, top 150 for historie, de bedste 200 for lingvistik og geografi og top 250 for økonomi og økonometri og regnskab og finans.

   Placeringer

   • Venice

    Linguistic Campus Dorsoduro, 3246, 30123, Venice

   • Venice

    Economic Campus San Giobbe, Cannaregio 873, 30121, Venice

    • Venice

     Humanistic Campus Malcanton Marcorà, Dorsoduro 3484/D, 30123, Venice

     • Venice

      Linguistic Campus Ca' Cappello San Polo 2035, Calle del Magazen, 30125, Venice

      • Venice

       Scientific Campus Via Torino 155, 30170, Venice

       • Treviso

        Treviso Campus Palazzo San Paolo, Riviera Santa Margherita 76, 31100, Treviso

        • Roncade

         H-Campus Via Sile 6, 31056, Roncade

         Spørgsmål