Keystone logo
Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Introduktion

Motiveret af Jesu Kristi kærlighed og retfærdighed griber kandidater fra Cairns sociale arbejdsprogrammer ind i de nødlidendes liv - rådgivning til enkeltpersoner, lokalisering af ressourcer, facilitering af grupper og fremme forandring inden for organisationer og samfund.

Verden har brug for åndeligt og professionelt kvalificerede individer, der er præget af nåde og medfølelse, der giver kompetente indgreb, der ændrer liv. For studerende, der er interesseret i at hjælpe andre, er Cairns sociale arbejdsprogrammer afgørende forberedelse til både kandidatstudier og ansættelse i sociale tjenester.

Historisk forankret i kristendommen forfølger socialt arbejde trivsel for enkeltpersoner, familier, grupper og samfund. Bestemt gennem et forhold til dem, der betjenes, inkluderer interventioner rådgivning, ressourceopsamling, politikudvikling, samfundsorganisation, fortalervirksomhed, forskning og uddannelse. I et tværfagligt fagligt og akademisk felt anvender socialt arbejde teorierne om psykologi, økonomi, videnskab og filosofi for at imødekomme folks fysiske, åndelige og følelsesmæssige behov.

Placeringer

  • Langhorne

    Manor Avenue,200, 19047, Langhorne

    Spørgsmål