Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Caldwell University

Caldwell University

Caldwell University

Introduktion

Kernen i en Caldwell University uddannelse er vores læseplan for liberal arts, der er designet til at guide de studerende til at udvikle kritiske tænkende færdigheder, værdsætte forskellige kulturer og tilegne sig en moralsk og samfundsmæssig bevidsthed. Studerende udvikler hele selvet, når de absorberer læring gennem vores liberale kunstkerne: humaniora; de fysiske og biologiske videnskaber og matematik; og samfundsvidenskab.

Den viden, intellektuelle færdigheder, følsomheder og kreativitet, du tilegner dig, overskrider enhver større del af studier og erhverv i en levetid for vækst.

Beliggende i den maleriske by Caldwell, New Jersey. For nylig blev Caldwell valgt til det tredje bedste sted at bo i hele New Jersey af New Jersey Monthly Magazine. Caldwell University har en fantastisk campusindstilling og ligger kun en kort gåtur fra byen, hvor studerende finder butikker, kaffehuse, restauranter, en biograf og alt andet, en studerende måtte ønske sig.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Caldwell

    Bloomfield Avenue,120, 07006, Caldwell

    Spørgsmål