Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Introduktion

Caldwell University er en ikke-for-profit katolske universitet grundlagt i 1939. Inspireret af St. Dominic og den katolske arv, det gør en forskel i livet for studerende og forbereder dem gennem de liberale kunst og professionelle studier til at tænke kritisk, forfølge sandheden, og bidrage til et retfærdigt samfund.

relevans

Hos Caldwell University, tror vi ikke på busywork. Hver af vores online-programmer er praktisk og billig. De blander forskning med real-life applikation. Gennem meningsfuld samarbejde og projekter, giver vi dig med viden og nyligt raffineret færdigheder, som du kan anvende med det samme. Holistisk Support Som et værdsat del af vores online community, vil dedikeret fakultet være positive over for dig. Vi demonstrerer et dybt engagement i din succes ved at tilbyde mentorskab og vejledning, så du kan nå dine mål. Rettidig Forberedelse

Disse dage, er voksne som dig at vende tilbage til skolen for at tjene så længe efterspurgt legitimationsoplysninger og nå deres mål. Vores online programmer er designet til at være nem, fleksibel og økonomisk overkommelig. Caldwell Universitet kan give de færdigheder til at fremme inden for hastigt voksende karriere i sygepleje, uddannelse og erhvervslivet industrier.

National Anerkendelse

For nylig rangeret som en Niveau 1 institution af US News & World Report 's "Best Colleges 2015". Vurderet som nr.2 i staten til Best in State Online College 2016 af affordablecollegesonline.org

Regionale Akkreditering

2015 USA Fjernundervisning Association (USDLA®) Non Profit medlem. Caldwell University er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, (267) 284- 5000. Online RN til BSN program er akkrediteret af Kommissionen den Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Placeringer

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Spørgsmål