Keystone logo
California Aeronautical University

California Aeronautical University

California Aeronautical University

Introduktion

Hos CAU handler det kun om dig. Er du klar til at starte dit næste eventyr? Dette er den rejse, der fører til din fremtid! Vi hjælper med at levere succesrige luftfartsfagfolk til luftfartsindustrien. Kom med i CAU og vær en af dem!

California Aeronautical University blev grundlagt for at imødegå de stigende bekymringer inden for luftfart for at finde kvalificerede, veluddannede fagfolk til både jord- og flymuligheder. Med den truende California Aeronautical University arbejder California Aeronautical University med at forberede den næste generation af luftfartsfolk. Gennem universitetets opsøgende begivenheder og luftfartsprogrammer er CAU's mål at åbne de unges øjne for muligheden for at starte karriere som professionelle piloter, flymekanikere og andre luftfartsyrker.

”De fleste studerende betragter ikke engang karriere som piloter, fordi de tror, at det er uden for rækkevidde,” siger California Aeronautical University President, Matthew Johnston. ”Vi håber at vise studerende, at det ikke kun er muligt at blive en professionel pilot eller anden luftfartsprofessionel, men en realistisk langsigtet karrieremulighed.

Placeringer

  • Bakersfield

    Boughton Drive,1450, 93308, Bakersfield

    Spørgsmål