Keystone logo
California State Polytechnic University Pomona College of Environmental Master of Interior Architecture
California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Master of Interior Architecture

Pomona, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Institut for Arkitektur tilbyder et studieprogram, der fører til graden Master of Interior Architecture. Master of Interior Architecture er en professionel grad (M. INT. ARCH.) Og er akkrediteret af Council for Interior Design Accreditation. Det primære mål for Master of Interior Architecture-programmet er at give en mulighed for enkeltpersoner med et minimum af en bachelorgrad til at forfølge et grundigt program for deltidsstudie, der forbereder dem til at komme ind i området for indretning med de højeste standarder for professionel praksis . Programmet tjener især karriereændrende studerende, der søger at opfylde en livslang drøm om at blive professionelle inden for indretningsdesign.

Dette program tilbydes sammen af Cal Poly Pomona og UCLA Extension. På Cal Poly Pomona tilbydes programmet gennem College of the Extended University. De fleste af klasser undervises på UCLA Extension-faciliteter i Westwood i Los Angeles.

Master of Interior Architecture havde sit første akkrediteringsbesøg fra Council for Interior Design Accreditation i foråret 2014. I juli 2014 tildelte Council for Interior Design Accreditation (CIDA) samarbejdsprogrammet inden for interiørarkitektur, der førte til Master of Interior Architecture grad en akkreditering periode på seks år, med virkning fra juli 2014.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Online Master i indretning og gæstfrihed
  • Online Spain
 • Master of Fine Arts in Interior Design
  • Gainesville, USA
 • Online kandidatgrad i boligindretning
  • Online Spain
  • Valencian Community, Spanien
  • + 2 Mere