Keystone logo
California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

California State University, San Bernardino School of Entrepreneurship

Introduktion

School of Entrepreneurship, der har til huse i Jack H. Brown College of Business and Public Administration, placerer CSUSB som en førende enhed inden for det voksende område inden for entreprenørskabsundervisning, sagde Dr. Mike Stull, ledende Entrepreneurship-professor og direktør for Inland Empire Center for Entrepreneurship (IECE), der fungerer som skolens direktør.

CSUSB-entreprenørskabsprogrammet er akkrediteret af Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), den førende akkreditering for erhvervsakademiske programmer på verdensplan, og har udviklet sig og vokset betydeligt siden det blev lanceret i begyndelsen af 2000'erne.

Efterhånden som iværksætteri er vokset hos CSUSB, er det større akademiske område for iværksætteri også vokset og udviklet sig til at blive anerkendt gennem forskning og programmer som en særskilt disciplin inden for erhvervslivet. Disse tendenser, kombineret med forventningen om fremtidig vækst og udvikling af programmet, resulterede i den enstemmige beslutning fra CSUSB-entreprenørskabsfakultetet om at foreslå etablering af en ny akademisk enhed, der repræsenterer Entrepreneurship. Skolen, udviklet og godkendt over en tre-årig proces, modtog i sidste ende enstemmig godkendelse fra Jack H. Brown College, universitetets fakultetssenat og CSUSB-præsident Tomás Morales.

Efterhånden som entreprenørskab fortsætter med at udvikle sig og vokse som en særskilt akademisk disciplin, etablerer legitime programmer, der stræber efter national og global anerkendelse, særskilte skoler for iværksætteri inden for deres respektive akademiske gymnasier. Universiteter som Florida State University, Oklahoma State University og Drexel University er blandt de tidlige adoptanter til at etablere skoler.

"At blive den første School of Entrepreneurship i staten Californien gør det muligt for os at udvide vores eksisterende brand som et topentreprenørskabsprogram og fortsætte med at være en innovator både lokalt og inden for CSU-systemet med hensyn til entreprenørskabsuddannelse," sagde Stull. "Potentielle studerende vil blive tiltrukket af CSUSB, når vi praktiserer det, vi prædiker - innovation, vækst og anvendelse af iværksættertankegangen for at opnå effekt."

Velkommen til en verden af muligheder!

CSUSB School of Entrepreneurship giver akademiske muligheder, der fremmer elevernes udvikling gennem erfaringsbaseret læring. Med et stærkt fundament af kerneklasser og en række valgfag lærer du at navigere din egen vej som iværksætterleder. Opdag dit fulde potentiale, mens vi guider dig gennem processen med at skabe, lancere og administrere et forretningsprojekt! Studerende, uanset hvilken karrierevej de vælger, vil være i stand til at bruge nøgleentreprenørielle kompetencer og anvende iværksættertankegangen i enhver sammenhæng!

Vi udforsker forskellige tværdisciplinære Pathways !

CSUSB School of Entrepreneurship har undersøgt mulighederne for innovative tilgange på tværs af mange studieretninger, da vi mener, at innovation kan anvendes overalt! Tag et kig på nogle af vores succesfulde partnerskaber mellem alternative gymnasier, der har resulteret i fusionerede studieretninger - alt sammen for at forbedre de skiftende behov for forskelligartet tænkning og nye tilgange til et dybere og raffineret fokus for studerendes succes!

Tværkurerede iværksætterprogrammer og kurser

Ranglister

Entrepreneurship Awards & Rankings

Entreprenørskabsprogrammet på CSUSB har modtaget anerkendelse fra en række forskellige organisationer gennem årene for dets fortsatte ekspertise inden for entreprenørskabsundervisning. Nedenfor er en liste over nogle af vores mest prestigefyldte placeringer og priser.

Entrepreneurship Program Rankings - Et sandt mål for succes!

2022-rangering - The Princeton Review and Entrepreneur Magazine

  • Top 50 Graduate Program Globalt - Rangeret som nr. 15 i Vesten.

2017 Honoree - AACSB International

  • Udvælgelse af Spotlight Challenge - Rangeret som et Top 35 Global Entrepreneurship Program for Fostering Entrepreneurship.

2010-prisvinder - United States Association for Small Business and Entrepreneurship /USASBE

  • National Excellence in Entrepreneurship Education - Outstanding Specialty Entrepreneurship Program.

2006 Ranking - The Princeton Review and Entrepreneur magazine

  • Top 25 Graduate Programs i USA - Rangeret som #4 og det #1 offentlige universitet i top 25 graduate schools & Top 100 colleges for entrepreneurship.

2006 Ranking - EntrePoint National og Regional Entrepreneurship Program Rankings

  • Top Tier - Regionale Entrepreneurship Programmer - placerer Cal State San Bernardino blandt de 13 bedste iværksætterprogrammer i USA blandt regionalt fokuserede universiteter.

2005 Ranking - EntrePoint og Entrepreneur Magazine Nationale og regionale Entrepreneurship Program Rankings

  • Niveau 2 - Regionale iværksætterprogrammer - placerer Cal State San Bernardino blandt de 26 bedste iværksætterprogrammer i USA blandt regionalt fokuserede universiteter.

2004-rangering - rangeringer af EntrePoint og Entrepreneur Magazine National & Regional Entrepreneurship Program

  • Niveau 3 - Regionale iværksætterprogrammer - placerer Cal State San Bernardino blandt de 50 bedste iværksætterprogrammer i USA blandt regionalt fokuserede universiteter.

Studenterklæringer

Placeringer

  • San Bernardino

    5500 University Parkway, CA 92407, San Bernardino

Spørgsmål