Keystone logo
California State University Sonoma

California State University Sonoma

California State University Sonoma

Introduktion

Sonoma State University er en campus i California State University System.

106425_10-6-17_CSU_589x325.jpg

Beliggende i Californiens førende vinland en time nord for San Francisco, er Sonoma State en lille campus med store ideer. Med en tradition for at fremme intellektuel og personlig vækst, ledelsesmuligheder og teknologisk færdighed giver SSU sine studerende en venlig, sikker og uformel atmosfære på en smuk campus-indstilling. I øjeblikket rummer campus boliger elever i både lejlighed og boliger suite stil faciliteter.

Mens SSU generelt accepterer alle kvalificerede studerende, der ansøger fra gymnasier i sit serviceområde, kommer 80 procent af de freshmen og 55 procent af junior transfer studerende fra uden for North Bay regionen. Med 34 procent af den studerende, der bor på campus, er det et af de mest boligområder i California State University-systemet.

Akademisk profil

Den SSU-uddannelsesmæssige erfaring fremmer intellektuel, kognitiv, social og personlig vækst. Fakultetet og personalet leverer samarbejdsrelationer med studerende og en uddannelse, der fremmer etisk udforskning, samfundsindsats, social ansvarlighed og global bevidsthed kombineret med et solidt fundament i en akademisk disciplin. Mange klasser gennemsnit færre end 40 studerende, hvilket muliggør tæt samspil mellem studerende og fakultet.

SSU har en forpligtelse til at studere studerende, der har evnen til at tænke kritisk og etisk og effektivt kan bruge informationsteknologi. Der er et stærkt skridt til at udvikle et globalt perspektiv i en stor del af læseplanen for at forberede eleverne på behovene på det 21. århundredes arbejdsplads.

Akkreditering

Sonoma State University er akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC) og California State Board of Education. Uddannelsesskolen er akkrediteret på stat og nationalt niveau af CCTC og NCATE. Handelshøjskolen er akkrediteret af AACSB-International, Association for Advance Collegiate Schools of Business. Mange afdelinger og programmer er individuelt akkrediteret.

SSU

Alumni Association

alt = "SSU har en aktiv Alumni Association, der opretholder en vedvarende forbindelse mellem University og dets 53.000 alumni ved at sponsorere uddannelsesprojekter, programmer og aktiviteter for at fortsætte forholdet studerende har med deres universitet.

Præmier og honorarer

En af de mest efterspurgte campusser i CSU-systemet og regelmæssigt betegnet "Best Regional University" af US News

Bygninger og læringscentre

Jean og Charles Schulz Information Center er opkaldt efter Peanuts tegneserie skaberen Charles Schulz og hans kone. Det har en af ​​de største biblioteker i CSU-systemet og staten Californien med mere end 400.000 volumener. Et unikt 750.000 volumen automatiseret hentningssystem er en af ​​kun fire i landet. Det huser også en værdsat samling af Jack Londons skrifter, originale breve og memorabilia.

Det rekreative center på 59.000 kvadratmeter, der er designet med høje standarder for bæredygtige byggemetoder, rummer state-of-the-art aerob udstyr, klatreveje, trænings- og dansestudioer, to fitnesscentre, et stort vægtløftnings- og maskinområde, skabsrum, og en spa. Kendt som en "bygning, der lærer", er miljøteknologicenteret en demonstration af bæredygtig arkitektur og energieffektivitet, der kun bruger 50% af energien i lignende strukturer.

Vores helt nye studentcenter på 130.000 m² åbnet i november 2013. Det huser områder og programmer for studerende som stuen; mødesteder, herunder køkkenerne, Weyden Brewster, Caféen og Lobo samt universitetets butik, HUB, Studenteraktiviteter Kontor, møde- og aktivitetsrum, Copy Center og campus posthus på de to første etager. På tredje sal er balsalen, mødelokaler og aktivitetsrum, Overlook restaurant, konference- og arrangementstjenester, boliger og kulinariske kontorer.

Green Music Center blev designet til at blive en af ​​verdens største koncertsale og modelleret efter Seiji Ozawa Hall i Tanglewood i Massachusetts (sommerhjemmet til Boston Symphony Orchestra).

Cerent Engineering Science Laboratories byder på state-of-the-art udstyr til forskning og undervisning inden for computer- og ingeniørvidenskab. Studerende har unikke muligheder for at arbejde med højteknologiske virksomheder i området.

Universitetet ejer og driver også 450-acre Fairfield Osborn Preserve i nærheden og de 3.200 acre Galbreath Wildland Preserve i Mendocino County. Begge tilbyder store muligheder for forskning inden for naturvidenskaben sjældent for studerende.

Grad / Programtilbud

Universitetet tilbyder ni legitimationsprogrammer og otte kandidat- og kandidatuddannelsesprogrammer. Grundlæggende undervisning legitimationsprogrammer i uddannelsen omfatter flere emner, flere fag BCLAD, enkelt emne, administrative tjenester, læsning / sprog kunst (certifikat eller specialist), specialundervisning (mild / moderat eller moderat / alvorlig), og eleverne personale tjenester (via rådgivning Afdeling).

Universitetet består af seks skoler: Kunst og Humaniora, Erhverv og økonomi, Uddannelse, Udvidet

Studieliv

Bostadslivsafdeling og Center for Studieledelse, Inddragelse

Mere end 100 klubber og organisationer er tilgængelige for at imødekomme en bred vifte af interesser fra etniske og internationale til særlige hobbyer og sysler.

Et community service program understøttet af Associated Students, JUMP (Join Us Making Progress) giver eleverne mulighed for at tjene i mange frivillige programmer og få erfaringer, der er relevante for deres uddannelse. Nogle af de mange JUMP-projekter er Adopt-a-Grandparent, Study Buddies, Bodega Bay Homework Project og serverer vores unfed People.

97620_85407_ExtendedEducationLogo.jpg

Placeringer

  • Rohnert Park

    East Cotati Avenue,1801, 94928, Rohnert Park

Spørgsmål