Keystone logo
California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

Introduktion

Som et universitet for innovation søger California University Of Management And Technology konstant efter måder at give den mest effektive uddannelse til at hjælpe vores studerende med at nå deres lærings- og karrieremål. California University Of Management And Technology slutter sig til andre trendsættere, såsom MBA fra University of Illinois og Coursera, Udacity for at skabe den næste generation af højere uddannelsesprogrammer - en socialt forbundet, internetforbedret, udfordringsbaseret grad inden for forretningsadministration, computer videnskab og informationsteknologi.

California University Of Management And Technology programmer og kurser er designet til at støtte både fuldtidsstuderende og deltidsstuderende. Kurserne er systematiske, kompetencebaserede og bruger innovative instruktionsmetoder. Færdighed i offentlige taler og teknisk skrivning er en integreret del af gradskravene. Læreplanen understreger bekymring for emner, der vedrører miljøbeskyttelse, og der lægges særlig vægt på praktisk ingeniørforskningsproblemer. Et rådgivende udvalg for ledere af Silicon Valley-branchen former aktivt karakteren og indholdet af vores programmer.

California University Of Management And Technology er grundlagt af fagfolk med stærk baggrund inden for uddannelse og erhvervsliv. Vores fakultet er forpligtet til at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet, der forbinder teori med praktisk erfaring og højteknologiske industris bedste praksis og tendenser. Vores stiftere har omfattende uddannelses- og brancheerfaring med det meste af fakultetet, der har en ph.d. fra et prestigefyldt universitet. Derudover er over halvdelen af fakultetet dygtige ledere i Silicon Valley-virksomheder hver med mere end 10 års brancheerfaring.

Placeringer

  • Sunnyvale

    Sonora Court,1135, 94086, Sunnyvale

    Spørgsmål