Keystone logo
California University of Pennsylvania

California University of Pennsylvania

California University of Pennsylvania

Introduktion

SÅ MEGET MERE ENN EN GRAD!

Få viden, livslange venner og en karrierefordel

Med akademikere i verdensklasse, moderne faciliteter og nærhed til den internationalt berømte by Pittsburgh tilbyder California University of Pennsylvania mere end bare læring.

Akkrediteret og overkommelig, Cal U giver studerende en fremragende pædagogisk oplevelse til en enorm værdi. Vores professorer er nogle af de bedste inden for deres områder, engageret i akademisk ekspertise og intellektuel strenghed og tilbyder oplevelser i den virkelige verden. 87 procent af Cal U's fuldtidsansatte fakultetsmedlemmer har den højeste grad inden for deres felt. Vælg mellem hundredvis af bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer plus certifikater, certificeringer og andre specielle programmer. Lær på campus, online eller med en hybrid tilgang.

I 15 på hinanden følgende år er Cal U blevet udnævnt til en af de bedste skoler i det nordøstlige af The Princeton Review. Og vi er stolte over at have tjent mange flere priser, toprangeringer og udmærkelser.

Hvordan gør vi det? Ved at opfylde vores løfte om at være det absolut bedste inden for de områder, der betyder mest for dig. Resultatet er en værdi-pakket grad af høj kvalitet, der hjælper dig med at nå dine mål.

En naturfagstudent bruger et mikroskop.

Vores akademikere

Cal U tilbyder karriere-fokuserede akademiske programmer, der engagerer studerende i anvendt og aktiv læring. Du får et solidt akademisk fundament inden for dit valgte felt sammen med de færdigheder, der betyder mest for arbejdsgivere, herunder teknologikendskab, kommunikation, kritisk tænkning og teamwork. Vores kandidater finder konsekvent arbejde med top arbejdsgivere eller går ind i fremtrædende kandidatuddannelser.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • California

    University Avenue,250, 15419, California

    Programmer

    Spørgsmål