Keystone logo
California Western School of Law

California Western School of Law

California Western School of Law

Introduktion

California Western School of Law er forpligtet til at bruge loven til at løse menneskelige og samfundsmæssige problemer. Vores mission er at uddanne etiske, kompetente og medfølende advokater, repræsentative for vores forskelligartede samfund, som kan anvende loven effektivt og kreativt.

Vi erkender, at den hurtige forandringshastighed i det 21. århundrede vil accelerere og skabe yderligere problemer. Vi anerkender også den gennemgribende opfattelse og den delvise virkelighed, at retssystemet og advokaterne har bidraget til at skabe, snarere end at løse de problemer, vores udviklende samfund konfronterer.

Mens vi fortsætter med at uddanne advokater, der er godt rustet til at udøve advokatvirksomhed, søger vi også at uddanne kreative problemløsere, der er forpligtet til at forbedre vores retssystem og samfund. Vores kandidater vil ikke blot reagere på problemer, men vil forudse dem og være klar til at udtænke innovative og ansvarlige løsninger, der opfylder behovene hos deres kunder og det bredere samfund.

Yderligere vil California Western School of Law ved at bidrage til juridisk stipendium, deltage i offentlige drøftelser om juridiske spørgsmål og tjene som en juridisk uddannelsesressource for samfundet yde betydelige, målbare bidrag til løsningen af problemer i vores samfund, vores samfund og vores verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • San Diego

    225 Cedar Street, 92101, San Diego

    Spørgsmål