Keystone logo
Cambridge College

Cambridge College

Cambridge College

Introduktion

I mere end 45 år har Cambridge College været førende og pioner inden for voksenuddannelse. Med hovedcampus i Boston, Massachusetts og fire regionale placeringer landsdækkende, tilbyder vi akademisk fremragende, tidseffektiv og overkommelig videregående uddannelse til en forskelligartet befolkning af voksne elever.

En privat, nonprofit institution, Cambridge College er akkrediteret af New England Commission of Higher Education (NECHE, tidligere kendt som NEASC); vores forskellige uddannelses- og certifikatprogrammer gør det muligt for studerende at optjene de legitimationsoplysninger, de har brug for for at komme videre i deres karriere.

Cambridge College tilbyder akademiske programmer af høj kvalitet i løbet af efteråret, foråret og sommeren. Praktisk for arbejdende voksne, de fleste kurser undervises om aftenen og i weekenden, mange blandinger på stedet og online komponenter. Vores mere end 450 fuld- og deltidsfakultet er lærde-praktikere, der bringer deres erfaring ind i klasseværelset. Hvert år tilmelder vi over 3.000 studerende på vores bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer; og certifikat og Certificate of Advanced Graduate Studies (CAGS) programmer.

Vores mere end 30.000 alumner er det bedste bevis på kvaliteten og værdien af en Cambridge College uddannelse. Hver dag, overalt i verden, skifter de skolerne, hvor de underviser og leder, sundheds- og socialagenturerne, hvor de arbejder, og de samfund, hvor de bor og tjener. Den indflydelse, de har på verden, begynder med de åbne døre og tilgængelige muligheder på Cambridge College .

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Boston

  Rutherford Avenue,500, 02129, Boston

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål