Keystone logo
Campbell University College of Arts and Sciences

Campbell University College of Arts and Sciences

Campbell University College of Arts and Sciences

Introduktion

Campbell Universitys ældste skole, College of Arts & Sciences, fortsætter med at give bachelorstuderende et af de mest fremragende liberale kunstuddannelsesprogrammer i landet.

Den primære funktion af College of Arts & Sciences på Campbell University er dobbelt. For det første leverer kollegiet den generelle uddannelseskomponent ("den generelle collegeundervisning") i en liberal kunstuddannelse til alle universitetets bacheloruddannelser. For det andet tilbyder kollegiet et stort udvalg af bacheloruddannelser inden for de traditionelle discipliner for kunst og videnskab. Hovedformålet med College of Arts & Sciences er at udføre disse funktioner på en fremragende måde i overensstemmelse med den kristne mission og formålet med Campbell University.

Kollegiets placering på en gågade, der inkluderer skoler for erhverv, uddannelse, ingeniørarbejde, guddommelighed, jura, osteopatisk medicin og farmaci og sundhedsvidenskab giver studerende mulighed for at mødes med og lære af bachelor- og kandidatstuderende og fakultet, der repræsenterer et utal af discipliner og erhverv.

College of Arts & Sciences 'indflydelse og rækkevidde strækker sig langt ud over universitetets hovedcampus. Uddannelsesmuligheder for ikke-traditionelle studerende er tilgængelige online og på førsteklasses steder i North Carolina, inklusive Raleigh, Fort Bragg og Camp Lejeune. I mere end 35 år har universitetet også haft et partnerskab med Tunku Abdul Rahman College i Kuala Lumpur, Malaysia. Gennem dette unikke forhold tilbyder College of Arts & Sciences studier, der fører til Bachelor of Science-graden.

Placeringer

  • Buies Creek

    Main Street,143, 27506, Buies Creek

    Spørgsmål