Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Introduktion

Om Campbellsville

Campbellsville tilbyder adskillige dynamiske online-grader for at give studerende tilgængelige muligheder for at fortsætte deres uddannelse. Onlineuddannelserne tilbydes i generelle studier, forretningsadministration, strafferet, uddannelse, ministerium og teologi, sygepleje og socialt arbejde. Campbellsvilles professorer sikrer, at studerende får en relevant uddannelse, der kan anvendes på deres karriereveje. Derudover er vores overkommelige online-programmer ideelle til studerende, der simpelthen ønsker fleksibilitet i, hvordan de lærer eller har brug for at afbalancere arbejde og familieansvar.

Campbellsville University Mission statement

Campbellsville University er en omfattende, kristen institution, der tilbyder ikke-kredit tekniske programmer sammen med certifikater, bachelor- og kandidatuddannelser. Universitetet er dedikeret til akademisk ekspertise, der er solidt funderet i den liberale kunst, der fremmer personlig vækst, integritet og professionel forberedelse inden for et omsorgsfuldt miljø. Universitetet forbereder de studerende som kristne tjenesteledere til livslang læring, fortsat stipendium ved hjælp af avanceret forskning til at praktisere på doktorgrad og aktiv deltagelse i et mangfoldigt, globalt samfund.

Online bachelorgrader

BS i erhvervsøkonomi

Uddannelse og læring bachelorgrader

Andre online bachelorgrader

Kerneværdier

      • For at fremme akademisk ekspertise gennem præ-professionelle certifikater, associate, baccalaureate og kandidatuddannelser gennem traditionelle, tekniske og online-systemer.
      • For at opnå akademisk ekspertise gennem strenghed og relevans i bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer.
      • At skabe et miljø, der fremmer studentens succes.
      • At værdsætte forskellige perspektiver i et Kristus-centreret samfund.
      • At model tjener ledelse og effektiv forvaltning.

Hvorfor CU Online?

Fokuseret på din vækst

Vores velafrundede uddannelse inden for kunst og videnskab er centralt for vores mål om at fremme din personlige og professionelle vækst.

Trobaseret uddannelse

Grundlagt i 1906 som et kristent universitet, byder vi forskellige perspektiver velkommen og forbereder de studerende til at blive kristne tjenerledere.

Overkommelig og praktisk

Campbellsville søger at tilbyde studerende en overkommelig uddannelse. Vores onlineuddannelser er i et praktisk format, så du kan studere, når og hvor du vil.

Akkrediteringer og anerkendelser

Sammen med vores regionale og avancerede akkrediteringer er vi også blevet anerkendt af følgende organisationer for vores ekspertise inden for uddannelse.

Placeringer

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Spørgsmål