Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Introduktion

HVORFOR CIT?

Efter tolv års studier, den rigtige beslutning, du ville gøre er at få indskrevet til dine University studier ved Canadian Institute of Technology. Her finder du de højeste akademiske standarder og en perfekt læringsmiljø. Du kommer til at have et liv oplevelse, studere i hjertet af en dynamisk by, ligesom Tirana. Slutte sig til os, vil du elske CIT.

At studere på engelsk

CIT underviser på engelsk, som giver ekstra fordele uden ekstra omkostninger ved at forbedre dine engelskkundskaber, øge beskæftigelsesmulighederne i landet og giver dig adgang til den internationale karriere.

canadiske Studieordninger

CIT giver programmer baseret på den canadiske Læseplaner og undervisning leveres baseret på den bedste praksis i canadiske uddannelsessystem, som giver kandidater med kreative, dristige, iværksætter-, opfindsomme færdigheder og kærlighed til viden.

I hjertet af Tirana

CIT er beliggende i et af de vigtigste tårne ​​af Tirana, i gåafstand fra byens centrale plads, kulturelle, rekreative og historiske steder, samt statslige institutioner. Denne placering vil gøre du har tid af dit liv, mens du forbereder dig på en spændende karriere.

studere programmer

CIT giver bachelor og kandidatuddannelser. Programmer bliver undervist baseret på Bologna System.

Fleksibel læring Path

CIT er en pioner inden for fleksibel læring sti under hensyntagen til de skiftende behov for uddannelse. Du vil være i stand til at arbejde og studere på samme tid med mulighed for at fuldføre din classwork på ethvert tidspunkt af dagen eller om aftenen. Du kan også studere på deltid eller fuld tid eller skifte dem.

Chancerne for at studere i Canada eller USA

Ud over brugen af ​​canadiske Higher Education System, er CIT arbejder på at etablere Transfer eller Fuld Affiliation aftale med canadiske universiteter. Vores undervisning system gør det let akkreditering af din uddannelse i USA og Canada.

International og internationalt Uddannet videnskabeligt personale

CIT beskæftiger højt kvalificerede fakultet medlemmer, der kombinerer udenlandske og albanske borgere med en international uddannelse baggrund og faglig erfaring i klasserne, de underviser. CIT tager en personlig tilgang til uddannelse. Hos CIT studerende og professorer er mere end et hold, både i forfølgelsen af ​​kontinuerlig og avanceret viden. CIT tilbyder fordelene af et tæt, omsorgsfuld lille universitet atmosfære kombineret med dybdegående fagligt orienteret forskning.

Vision, Mission og Essential Instituttets formål

VISION: Canadian Institute of Technology er forpligtet til at udvikle i den studerendes uddannelsesmæssige og faglige etiske ånd, kritisk tænkning, analytiske og problemløsning færdigheder, kreativitet, innovation og lederskab.

Mission: Canadian Institute of Technology er blandt de få universiteter i Albanien undervisning på engelsk, forpligtet til at forberede sine kandidater, der er i stand til at udvikle værdier, færdigheder og viden, de har brug for at forme deres liv, karriere, og samfund. For at opnå dette, vil canadiske Institute of Technology tilbyder høj kvalitet bachelor, kandidat og efteruddannelser, og fremme forskningsaktiviteter, der tjener lokale og regionale behov.

Forpligtelser: Canadian Institute of Technology udtrykker sine forpligtelser til sin mission ved at forfølge følgende mål:

At tilbyde fremragende undervisningsprogrammer på udvalgte områder For at tiltrække kvalificeret fakultet og personale og give dem sikker og støttende arbejdsmiljø At producere kandidater, der er uafhængige, selvsikker, selvstyret og vedvarende at nå deres personlige mål. For at forberede karriere-orienterede kandidater, der er innovative, kritiske tænkere og langtidsholdbare elever. At udvikle socialt ansvarlige kandidater, der er modtagelige for skiftende samfund behov og respektfuldt til ædle lokale og globale værdier. At præsentere tilstrækkelig støtte og omsorg for de studerende. At give en undervisning-learning miljø i state-of-the-art undervisningsfaciliteter. For at tilskynde forskning bestræbelser og knytte dem til og samfundet behov.

Essential Instituttets formål:

En bro til canadisk Education. En bro til et andet internationalt anerkendt universiteter. En effektiv akademisk institution udvikle dygtige og kyndige kandidater En effektiv RDC-centreret akademisk institution Vedtagelsen af ​​en løbende strategi forbedring En internationalt anerkendt institut, med akademiske kreditter kan overføres til nordamerikanske akademiske institutioner. Gør verdensklasse uddannelse overkommelig Tilbyder uddannelse og udførelse RDC af højt kvalificerede fakultet fra internationalt anerkendte universiteter Tilbyder relevant program møde Albaniens behov. standarder og målene i programmet baseret på målbare program- og kursus resultater. Bidrag til og formidle viden i Albanien og videre. Tilbyder Videreuddannelse, herunder Corporate Uddannelse, samfund lederskab, og livslang læring. Arbejde i supplerer hinanden og samarbejde med andre universiteter i stedet for i usund konkurrence

Canadian Institute of Technology (CIT) også kendt som "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), er ejet af selskabet CIT - Albanien, som har en uddannelse som sin primære aktivitet i Albanien.

Opstarten af ​​denne forretning i Albanien stammer fra et aftalememorandum indgået mellem virksomheden og Edu Nova Consortium, en erfaren canadisk konsortium af skoler tilbyder uddannelse på gymnasieniveau og universitetsniveau. Baseret på det, åbningen af ​​erhvervslivet i Albanien var forberedt, og yderligere slyngende og partnerskab former for samarbejde med canadiske institutioner, der opererer i forskning, videnskab og uddannelse områder er i gang. På oktober 2012 blev en aftale omfattende samarbejde indgået mellem CIT og Globe University, USA, som skal materialiseret med akademisk og udvekslingsprogrammer for studerende samt studerende overførsel og gensidig anerkendelse af programmer.

CIT leverer undervisningsprogrammer på engelsk og dets læseplaner opfylder krav og standarder for videregående uddannelse i USA og Canada. Undervisning på CIT leveres i praktiske lokaler og fra en højt kvalificeret videnskabeligt personale. Sidstnævnte består af professorer gradueret og med undervisning erfaring fra udlandet, og udenlandske professorer og ingeniører, primært fra USA og Canada, der har erfaring med udvikling og implementering af virksomheden og informationsteknologi.

CIT lokaler er på Zayed Center, som er placeret i hjertet af den albanske hovedstad, Tirana. Centeret har tilstrækkelige og praktiske lokaler til studerende og professorer. CIT har et samlet areal på 2300 meter firkantet, hvilket betyder 11,9 m2 / elev.

CIT Historie

Canadian Institute of Technology blev etableret november 2011. Canadian Institute of Technology filosofi er at tilbyde og udstyre de studerende med meget kvalitativ uddannelse og kvalifikationer for det albanske og USA / Canada arbejdsmiljø.

Den læseplaner udelukkende på engelsk forsikrer CIT at gøre brug af de mest opdaterede undervisningsmaterialer, opfylder sin filosofi mod eleverne i deres forfølge af viden og faglighed, afgørende for arbejdsmiljøer henholdsvis i Albanien og USA / Canada.

Etableringen af ​​denne Universitetet stammer fra et aftalememorandum indgået mellem virksomheden og Edu Nova Consortium, en erfaren canadisk konsortium af skoler tilbyder uddannelse på gymnasieniveau og universitetsniveau. Baseret på det, åbningen af ​​den canadiske Institute of Technology i Albanien var forberedt, og yderligere slyngende og partnerskab former for samarbejde med canadiske institutioner, der opererer i forskning, videnskab og uddannelse områder er i gang.

Universitetet begyndte opererer fra det første år af sin licens og programmer CIT tilbudt var bacheloruddannelser under: School of Business

Erhverv og administration Erhvervsøkonomi og Information Systems

School of Engineering

Software engineering industriteknik

Den October 2012 Canadian Institute of Technology er licenseret til at tilbyde faglige og videnskabelige Master programmer i:

industriteknik Software engineering Erhverv og administration

Også i oktober 2012 blev en aftale omfattende samarbejde indgået mellem CIT og Globe University, USA, som skal materialiseret med akademisk og udvekslingsprogrammer for studerende samt studerende overførsel og gensidig anerkendelse af programmer.

CIT i vejen for at opfylde sin filosofi arrangeret forskellige internationale konferencer:

Den November 2012, CIT organiseret "Teknologisk Albanien om hundrede årsdagen for uafhængighed" Den April 2013 CIT organiseret "internationale konference om bæredygtig udvikling" Den May 2013 CIT organiseret "Nation, nationalitet, nation: Hvad er et navn"

Placeringer

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Spørgsmål