Keystone logo
Canadian International Career College

Canadian International Career College

Canadian International Career College

Introduktion

Canadian International Career College er en førsteklasses træningsfacilitet dedikeret til behovene hos studerendes hensigt om at starte en ny karriere eller forbedre deres nuværende færdigheder. Alle her, fra optagelsespersonale til administrations- og klasselærere, har en ambition og et formål: at give de studerende magtfulde, livsændrende færdigheder og træning.

Vi tilskynder til mangfoldighed og tilbyder et multikulturelt miljø. Vi tilbyder kurser, der er specielt designet og velegnet til nye indvandrere og internationale studerende, der er interesseret i at starte eller fortsætte med en udfordrende karriere. De specialdesignede programmer har kraftigt hævet deres evne til at bo og udvikle sig i Canada.

Canadian International Career College er stolt af at tilbyde erhvervsprogrammer inden for sundhedspleje og børnepasning samt rekreative og sproglige programmer. Vores programmer er specielt designet til at imødekomme både nuværende og nye behov og udfordringer hos arbejdsgivere. Vi gennemgår konstant vores læseplan og udvikler nye programmer for at sikre, at vores kurser kan imødekomme de stadigt skiftende krav i nutidens erhvervsliv. Canadian International Career College mener, at det er vigtigt at arbejde tæt sammen med det lokale erhvervsliv for at bestemme, hvilken uddannelse og færdigheder studerende har brug for for at få succes.

Vores studerende lærer ved at gøre ved hjælp af professionelle teknikker og værktøjer. Vi opdeler vores klasser i mindre arbejdshold, så vi kan give vores studerende den maksimale opmærksomhed, de har brug for. Vores klasser ledes af professionelle instruktører med erfaring fra den virkelige verden.

Vi er engagerede i den studerendes personlige succes ved at give dem førende færdigheder i et varmt og venligt miljø.

Placeringer

  • Toronto

    Wilson Avenue,345, M3H 5W1, Toronto

    Programmer

      Spørgsmål