Keystone logo
© Capitol Technology University
Capitol Technology University

Capitol Technology University

Capitol Technology University

Introduktion

Capitol Technology University er strategisk placeret lige uden for Washington DC. Capitol Tech blev etableret i 1927 og er fokuseret på at levere akademiske programmer til fremtidens arbejdsstyrke, der fører til succes i det globale samfund i udvikling. En STEM-fokuseret institution, vi brænder for at bygge partnerskaber med nationale og internationale virksomheder og non-profits, der giver indflydelse til fremtidig teknologiudvikling. Vores fakultet er erfarne, eksperter inden for deres områder. Capitol Tech undervisere bringer deres erfaringer fra den virkelige verden til klasseværelset og giver vores elever en omfattende forståelse af, hvordan de kan anvende deres læring til deres fremtidige beskæftigelse.

Master of Science in Computer Science-programmet giver de studerende mulighed for at forbinde med fakultetet og jævnaldrende, der brænder for det voksende datalogi-felt. Studerende vil have mulighed for at fokusere på et af tre områder: Software Engineering - Software engineering er et alsidigt felt med et væld af muligheder inden for forskellige sektorer.

Fra etablerede teknologigiganter som Google og Microsoft til disruptive startups, non-profitorganisationer og regeringer, er behovet for softwareingeniører allestedsnærværende. Denne grad udstyrer dig med et alsidigt færdighedssæt, der kan anvendes til enhver branche, hvilket giver dig frihed til at vælge din karrierevej. Cybersikkerhed - Cybersikkerhedsområdets dynamiske karakter betyder, at der altid er noget nyt at lære. Cybertrusler udvikler sig konstant, og nye teknologier som kunstig intelligens, kvantecomputere og blockchain præsenterer både nye udfordringer og muligheder for cybersikkerhed.

Denne konstante udvikling gør cybersikkerhed til et spændende felt for livslange lærende og dem, der trives med at tackle komplekse problemer. Kunstig intelligens - Efterhånden som teknologien udvikler sig, forbedrer kunstig intelligens i høj grad, hvordan mennesker interagerer med maskiner. Fra autonomi til fremskridt giver AI's maskinlæring mulighed for, at teknologien kan udvikle sig på måder, vi aldrig havde forestillet os, og uddannede fagfolk er nødvendige for at styre disse fremskridt på en etisk og meningsfuld måde.

Hvorfor Capitol Tech

Capitol Technology University er en del af den jobrige pipeline, der leverer menneskelig kapital til USAs mest teknologisk avancerede statslige agenturer og deres private sektors forsyningskæder.

Mens mange universitetsuddannede kæmper for at finde meningsfuldt arbejde med deres grader, giver Capitol Tech en startrampe til et bedre liv. Det er fordi vi er laserfokuseret på STEM-karrierer og giver eleverne den praktiske oplevelse i den virkelige verden, de har brug for for at komme ind på dagens tekniske arbejdsmarked.

Mission

Missionen for Capitol Technology University er at uddanne enkeltpersoner til professionelle muligheder inden for teknik, computer- og informationsvidenskab og forretning. Vi leverer relevante læringserfaringer, der fører til succes i det globale samfund i udvikling.

Vision

I 2025 vil Capitol Technology University ifølge Mission Statement blive set af dets vælgere og af offentligheden som:

 • En STEM-fokuseret institution for videregående uddannelse, der tilbyder bachelor- og kandidatgrader inden for ingeniørvidenskab, informationsvidenskab og teknologisk lederskab, som har fleksibilitet og muligheder for at vokse, og som tilpasser tilbud til nye arbejdsstyrkes behov.
 • En udbyder af praktisk, karriererelevant læring, der udføres i et tværfagligt og interaktivt miljø, hvor fakultetet og personalet understøtter elevernes præstationer og succes.
 • Et universitet, der leverer programmer af tilsvarende enestående kvalitet gennem ansigt-til-ansigt og virtuelle klasseværelser og andre former og blandinger af undervisningsmetoder, der stemmer overens med vores studerendes læringsbehov.
 • En organisation med fakultet og lederskab, der stimulerer og implementerer nye læseplaner, forskning og iværksætteraktiviteter for de erhverv, vi tjener, og som gavner et mangfoldigt fællesskab af lærende.
 • En organisation, der er tæt knyttet til dens valgkreds af lokale, regionale og nationale partnere inden for erhvervsliv, regering, non-profit og professioner, der giver indflydelse på fremtidig teknologiudvikling og -politikker.
 • En organisation, der engagerer det globale samfund gennem at uddanne internationale studerende, koordinere med undervisere og støtte multinationale faglige sammenslutninger.
 • Et universitet, der udvikler kandidater med kommunikations-, analyse- og kritisk tænkningskompetencer, der giver dem mulighed for at få succes i et globalt miljø og forfølge livslang læring som tekniske fagfolk, ledere og innovatører.
 • Et universitet, der forbereder kandidater til job og karriere, og som tjener det bredere formål med uddannelse for at adressere nationale behovsbaserede politikker gennem videnskabelig overvejelse.
 • En organisation, der er passende størrelse til kvalitetsuddannelse og økonomisk levedygtighed, med bæredygtige aktiver for fakultetet og personalet til at levere en STEM-uddannelse til den bedste værdi.

Værdier

Kerneværdierne er de egenskaber, vi omfavner i samarbejdet om at opfylde missionen og nå institutionens vision.

 • Kvalitet - altid stræber efter løbende forbedringer
 • Vækst – ekspanderende og forandring for at imødekomme samfundets nye behov
 • Lederskab - tilbyder kreativt, støttende og fælles lederskab
 • Balance - opretholdelse af balance mellem konkurrerende behov
 • Integritet - at være ærlig, etisk og åben
 • Teamwork - udøver en kollektiv indsats for at støtte elever og medarbejdere
 • Kommunikation - at give rettidig og nyttig information
 • Fleksibilitet - opdage og gribe muligheder
 • Sikkerhed - opretholdelse af opmærksomhed og forebyggelse af ulykker og trusler

Campus funktioner

Capitol Technology University inviterer dig og din familie til at besøge vores forstadscampus i Laurel, Maryland, nær Washington, DC og Baltimore, MD. Oplev førstehånds vores venlige atmosfære, fremragende akademiske programmer, små klasser, state-of-the-art laboratorier og ressourcer og komfortable opholdshuse.

  Indlæggelser

  Trin 1: Indsend ansøgning

  Internationale førstegangsstuderende og overførselsstuderende kan bruge den fælles ansøgning eller vores kandidatansøgning for internationale studerende. Der er et ansøgningsgebyr på $50.

  Trin 2: Indsend bevis for engelskkundskaber

  Alle, der ikke har engelsk som modersmål, skal demonstrere et tilfredsstillende niveau af engelskkundskaber. Følgende muligheder er acceptable: Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) minimumscore på 80 (internetbaseret)/550 (papirbaseret); International English Language Test (IELTS) minimum samlet båndscore på 6,5 og ingen individuel score lavere end 6,0 Duolingo minimumscore på 115; LanguageCerts internationale ESOL B2-eksamen med alle score på 39 eller højere (skrivning, læsning, lytning og tale) SAT minimum evidensbaseret læse- og skrivescore på 520; Beviser, der viser vellykket gennemførelse (C eller højere) af engelsk sammensætning på et akkrediteret universitet eller college i USA.

  Trin 3: Indsend officielle transskriptioner

  Få dine bachelorudskrifter sendt til Capitol. En officiel, underskrevet udskrift skal sendes direkte fra din(e) skole(r) til Admissionskontoret. Hvis du gik på mere end én institution, skal kun de udskrifter med den endelige grad indsendes.

  Eller få dine udskrifter sendt elektronisk til Master's Admissions på Capitol Tech .

  For de ansøgere, der har gået på et post-secondary college og/eller et universitet uden for USA, skal du have dine akademiske optegnelser evalueret af et medlem af National Association of Credential Evaluation Services (NACES). Uanset statsborgerskab, sprog eller hjemland skal du have dine akademiske optegnelser vurderet af et medlem af NACES-organisationen. Når du vælger evalueringstype, skal du sørge for at vælge Kursus for kursus-evaluering.

  Hvordan man ansøger

  Skriv dit ansøgningsessay, før du starter optagelsesansøgningen, du kan ikke ansøge uden essayet.

  Ansøg om en doktorgrad hos Capitol Tech gennem Admissions Online Application Form

  I ansøgningen kan du vedhæfte både et essay og CV.

  Der kræves 2 anbefalinger og sendes automatisk fra applikationen. Du kan få adgang til anbefalingsformularen for at sende direkte til dine anbefalere. Skemaet skal returneres til [email protected]

  For at fuldføre ansøgningen skal du indsende et ikke-refunderbart gebyr på $100.

  *EdAssist-partnere bedes venligst sende en e-mail til ph.d.-optagelser på Capitol Tech FØR betaling af ansøgningsgebyret.

  Få officielle udskrifter sendt direkte til Capitol Technology University .

  De kan sendes elektronisk via e-mail til Doctoral Admissions på Capitol Tech (foretrukken metode til tidsfølsomhed)

  • Eller de kan sendes til:
  • Office of Admissions
  • 11301 Springfield Road
  • Laurel, MD 20708

  *Bemærk venligst: Hvis din grad blev afsluttet uden for USA, skal du have dine akademiske optegnelser vurderet af et uafhængigt akkrediteringsbureau. Du kan finde en liste over bureauer på https://www.naces.org/members. Når du vælger evalueringstype, skal du sørge for at vælge Kursus for kursus-evaluering.

  *Evalueringer skal indsendes direkte fra evalueringsbureauet for at blive betragtet som officielle.

  DSc i Cybersikkerhed kræver en branchecertificering såsom CISSP, GSE, CGEIT eller CISM. Hvis du har yderligere spørgsmål om certificeringskravet, send en e-mail til Doctoral Admissions at Capitol Tech .

  Når din fil er færdig, vil den blive sendt til optagelsesudvalget til gennemgang.

  Inkluder dit ikke-refunderbare ansøgningsgebyr på $100.

  Kontakt det kollegium eller universitet, hvor du modtog din grad, og få det officielle forseglede udskrift sendt direkte til:

  • Graduate Office of Admissions
  • Capitol Technology University
  • 11301 Springfield Road, Laurel, MD 20708.

  For de ansøgere, der har gået på et post-secondary college og/eller et universitet uden for USA, skal du have dine akademiske optegnelser vurderet af et medlem af National Association of Credential Evaluation Services (NACES). Uanset statsborgerskab, sprog eller hjemland skal du have dine akademiske optegnelser vurderet af et medlem af NACES-organisationen. Når du vælger evalueringstype, skal du sørge for at vælge Kursus for kursus-evaluering.

  DSc i Cybersikkerhed kræver en branchecertificering. CISSP, GSE, CGEIT eller CISM vil kvalificere sig. Andre kan også kvalificere sig. Hvis du har yderligere spørgsmål om certificeringskravet, send en e-mail til Doctoral Admissions at Capitol Tech .

  Få dit nuværende CV i Microsoft Word eller PDF e-mail til Doctoral Admissions på Capitol Tech . Sørg for, at filnavnet indeholder dit for- og efternavn, og angiv dit kandidatoptagelses-cv i emnelinjen.

  Download anbefalingsformularen fra optagelsessiden på myCapitol-portalen og få tilsendt 2 anbefalingsskemaer til ovenstående adresse.

  Når din fil er færdig, vil den blive sendt til optagelsesudvalget til gennemgang.

  Placeringer

  • Laurel

   Springfield Road, 11301, 20708, Laurel

   Spørgsmål