Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Introduktion

På Carlow University inkarnerer alt, hvad vi gør, arven og værdierne fra Sisters of Mercy. Vi åbner vores hjerter for vores studerende, kolleger og verden og søger praktiske måder at imødekomme umiddelbare og langsigtede behov i vores lokalsamfund.

Vores etikbaserede online pensum forbereder eleverne til at lede effektivt i deres valgte erhverv og fremme en retfærdig og barmhjertig verden. Carlow tror på uddannelse og vækst i og uden for klasseværelset. Vi opfordrer eleverne til at udvikle færdigheder inden for dømmekraft, ledelse, analyse, beslutningstagning og kommunikation. De transformerende læringsoplevelser og det mangfoldige fællesskab hos Carlow hjælper elever med at realisere deres fulde potentiale, mens de bliver karriereklare, medfølende fagfolk.

Fuldt investeret fakultetets arbejde med eleverne for at hjælpe dem med at opnå succes og opretholde en balance mellem arbejds- og skoleansvar. Hver instruktør bringer forskellige erfaringer til klasseværelset for at give et mere velafrundet, multi-perspektiv, etisk syn på verden, som eleverne kan lære af og anvende på deres uddannelser, erhverv og hverdag.

Vores generøse økonomiske støtte- og overførselskreditprogrammer, sammen med små klassestørrelser, sikrer elevernes succes. Vores programmer tilbyder ultimativ fleksibilitet, mens de forbliver tro mod vores forpligtelse til social retfærdighed og akademisk ekspertise. Vi tilbyder en række sundheds-, erhvervs- og uddannelsesgrader online.

Placeringer

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Spørgsmål