Keystone logo
Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Introduktion

Carlton Trail College er en af Saskatchewans førende uddannelses- og uddannelsesinstitutioner. Fra de programmer, vi tilbyder, til de tjenester, vi leverer, er vi dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine uddannelses-, karriere- og træningsmål.

Carlton Trail College er en af Saskatchewans førende uddannelses- og uddannelsesinstitutioner. Vi tjener studerendes, erhvervslivets, erhvervslivets og samfundets behov i karriere, beskæftigelse, uddannelse og uddannelse i det østlige Saskatchewan. Med kontorer i Humboldt, Watrous og Wynyard og klasseværelser i hele regionen skaber vores programmer og tjenester vigtige akademiske, sociale og økonomiske fordele for vores studerende og de virksomheder, der ansætter vores studerende.

Vores forpligtelse til at levere exceptionelle uddannelses- og uddannelsesprogrammer hjælper med at sikre individets, forretningens og regionens succes. Vi arbejder hårdt på at engagere de samfund, vi tjener. Vi samarbejder med virksomheder, industrier og samfund, herunder regionens første nationer, for at imødekomme specifikke uddannelses- og uddannelsesbehov. Vores programmer kan tilpasses og leveres på stedet eller på et af vores faciliteter.

Placeringer

  • Southey

    Railway Avenue,230, S0G 4P0, Southey

    Spørgsmål