Keystone logo
Carnegie Mellon University  School of Design

Carnegie Mellon University School of Design

Carnegie Mellon University  School of Design

Introduktion

School of Design på Carnegie Mellon er blandt de ældste og mest respekterede programmer i Nordamerika. Vi har en rig historie inden for design af produkter og kommunikation og var et af de første programmer, der tilbyder en kandidatgrad i interaktionsdesign. Vores programmer tilmelder ca. 250 bachelor- og kandidatstuderende fra forskellige baggrunde, inspireret af en bred vifte af motiver og karriereambitioner.

Få adgang til en bred vifte af discipliner.

Vores er et af de eneste førende designprogrammer, der tilbyder grader på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau inden for et toprangeret tværfagligt forskningsuniversitet. Carnegie Mellon er beliggende i Pittsburgh, Pennsylvania, og er et unikt sted, hvor design, kunst, videnskab og humaniora mødes. Vi fremmer en integreret designproces, der inkorporerer perspektiver fra hver af disse discipliner.

Du arbejder med mennesker på hvert punkt i deres karriere med erfaring inden for så forskellige områder som journalistik, teknik, kunst, antropologi, psykologi, forretning - og selvfølgelig design. Du får også mulighed for at opbygge et stærkt og forskelligt professionelt netværk med andre, der er blandt de bedste inden for deres områder.

Et solidt fundament for dine næste skridt.

I sin kerne handler design om at løse problemer. Det er ikke underligt, at virksomheder og institutioner omfavner værdien af design, og efterspørgslen efter designfagfolk har aldrig været større. Organisationer søger aktivt nye tilgange til problemløsning i lyset af stigende forretnings-, sociale og miljømæssige udfordringer.

Vores programmer forbereder dig til topjob i førende virksomheder og organisationer i dag, mens du lærer dig at designe med fremtidige generationer i tankerne. I de seneste placeringer af designskoler baseret på karriereresultater kommer vores programmer konsekvent ud på toppen. Vores alumner går videre til nogle af de mest eftertragtede positioner inden for området med multinationale virksomheder, designfirmaer og nonprofitorganisationer. Nogle bliver designforskere og undervisere, og mange starter deres egen virksomhed. Karrieremulighederne - og dit potentiale til at påvirke verden - er ubegrænsede.

Vores kandidater er ansat af Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, Mayo Clinic og Carnegie Museums of Pittsburgh, for at nævne nogle få.

Placeringer

  • Pittsburgh

    Forbes Avenue,5000, 15213, Pittsburgh

    Spørgsmål