Keystone logo
Carolina Christian College

Carolina Christian College

Carolina Christian College

Introduktion

Carolina Christian College ( CCC ) er en 4-årig og derover, privat-ikke-for-profit-særligt fokus trosbaseret institution. Carolina Christian College uddanner personer til kristne ministerier gennem bibelske og teologiske studier, almen uddannelse inden for kunst og videnskab og professionelle studier. Der lægges vægt på kulturel bevidsthed og lederskab, der vil forberede arbejdere til at etablere og tjene kirken i USA og over hele verden.

Efter kollegiets særlige formål, der er anført ovenfor, anerkender Carolina Christian College , at en studerende skal være så fuldt forberedt som muligt.

I mere end syv årtier har Carolina Christian College uddannet kristne ledere, der positivt påvirker deres samfund. Disse veluddannede ledere har positiv indflydelse på samfund og nationer overalt i verden, førende og plantet kirker og tager aktive lederroller i private og offentlige sektorer og erhvervslivet. Vi arbejder på at give den slags ledelse, der kan bygge bro over kommunikationsgabet mellem mennesker i forskellige kulturer lokalt og verden over. Carolina Christian College tilbyder en enestående mulighed for afroamerikanere, kaukasiere og studerende fra alle racer, der er interesseret i Urban Ministry. Vores proaktive interracial miljø giver en social og uddannelsesmæssig oplevelse, der gør det muligt for vores studerende at blive succesrige ledere i samfundet med et bibelsk verdensbillede.

Det er Carolina Christian College 's mission at tilbyde bibelsk baserede akademiske programmer, der forbereder mænd og kvinder fra alle racer til ministerium og samfundstjeneste med fokus på det afroamerikanske samfund.

Placeringer

  • Winston-Salem

    Indiana Avenue,4209, 27105, Winston-Salem

    Spørgsmål