Keystone logo
Carrick Institute

Carrick Institute

Carrick Institute

Introduktion

Velkommen

Som kansler for vores Graduate School er jeg meget glad for at byde dig velkommen til Carrick Institute . Vi er en fremadrettet uddannelsesinstitution, der er forpligtet til at levere et aktuelt evidensbaseret studieplan, der er meningsfuldt for vores globale samfund. Vores læreres erfaring centrerer sig om et fremragende læringsmiljø, der bruger den nyeste teknologi og pædagogisk ekspertise, der letter mestring af vanskeligt fagmateriale. Vores kandidatuddannelse i klinisk neurovidenskabsprogram giver vores lærde de færdigheder, der gør dem i stand til at lykkes som akademikere, klinikere, lærere og forskere. På vegne af vores fremtrædende fakultet, lærde og alumner glæder jeg mig velkommen til vores Carrick Institute familie.

Frederick R Carrick

DC, Ph.D., MS-HPEd

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Om os

Carrick Institute er en uafhængig post-sekundær institution, der er licenseret af Kommissionen for uafhængig uddannelse i Florida Department of Education for at tilbyde kandidatgraden i klinisk neurovidenskab.

Carrick Institute giver sine post-sekundære nedsatte studerende mulighed for at forberede sig på nye og yderligere uddannelsesmuligheder inden for klinisk neurovidenskab. Gennem vejledningen fra fakultetet ved instituttet behandles teoretiske aspekter såvel som praktiske og kreative anvendelser i kliniske neurovidenskabelige procedurer i læseplanen og styrkes med andre praktiserende fagfolk inden for det kliniske neurovidenskabelige felt.

”Den, der studerer medicin uden bøger, sejler et hav uden hav, men den, der studerer medicin uden patienter, går slet ikke på havet.”

- William Osler

Carrick Institute opretter og leverer

 • Højtydende lederskab - en evne til selvtillid at lede sig selv og andre til bæredygtig høj ydeevne.
 • Global effektivitet - En evne til at udføre effektivt på tværs af kulturer ved at tackle kritiske kliniske neurovidenskabelige teknologiske udfordringer.
 • Klinisk neurovidenskabsmæssig mestring - En evne til at forbedre personlig og organisatorisk præstation gennem studiet af klinisk neurologisk teknologi.
 • En innovativ tankegang - en evne til at tænke og handle kreativt inden for klinisk neurovidenskabsteknologi.
 • Klinisk neurovidenskabskompetence - En evne til at bidrage strategisk gennem højtudviklede funktionelle kliniske neurovidenskabsteknologiske færdigheder.
 • Professionel læseplan - En evne til at lære af akademiske og uddannelsesmæssige principper baseret på og følsomme over for kliniske neurovidenskabsteknologiske behov.
 • Professionelt fakultet - En evne til at arbejde med akademiske og forsknings kliniske neurologer samt arbejde med praktiserende professionelle, kliniske neurologer.
 • Uddannelsesudveksling - En evne til at arbejde med andre professionelle kliniske neurologer med muligheder for international uddannelsesudveksling.

Ræve / Pexels

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission statement

Carrick Institute for Graduate Studies har til opgave at styrke og opretholde et mangfoldigt samfund af kliniske lærde til at omfavne stipendium, opdagelse og dedikation til menneskehedens tjeneste.

Hvorfor vælge os

Carrick Institute er dedikeret til at levere udfordrende og høj kvalitet kliniske neurovidenskabelige oplevelser til en mangfoldig gruppe dedikerede fagfolk.

Meget uddannede professorer

 • Vores team af højtuddannede fakulteter ved Carrick Institute sikrer den højeste kvalitet af undervisning og vejledning gennem hele programmet.

Master i videnskab i klinisk neurovidenskab

 • Carrick Institute Master of Science in Clinical Neuroscience Degree er designet til at uddanne kliniske neurovidenskabsmænd til at forske i undersøgelsen og funktionen af det menneskelige nervesystem.

Avanceret pensum

 • Vores pensum kombinerer biologi, psykologi og naturvidenskab med et klinisk perspektiv på neurovidenskab i sundhedsvæsenet.

EVG-fotos / Pexels

128714_pexels-photo-1170979.jpeg

Placeringer

 • Cape Canaveral

  8910 Astronaut Blvd, Ste 102, 32920, Cape Canaveral

Spørgsmål