Keystone logo
CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

Introduktion

CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe i forkortelse) er en innovativ videregående uddannelsesinstitution med en global akademisk campus i Paris og et administrativt udviklingscenter i Bruxelles. Det har også samarbejdspartnerskaber med akademiske institutioner i Ghana, Taiwan og Chile, hvor dets programmer i øjeblikket leveres. Disse aktiviteter afspejler korrekt institutionens europæiske og internationale karakter.

CASS Europe er akkrediteret og registreret i Paris Academy for det franske ministerium for videregående uddannelse, forskning og innovation som en privat, non-profit, videregående uddannelsesinstitution (Etablissement privé d'enseignement supérieur libre), der er lovligt autoriseret til at give højere uddannelse inden for forretning, ledelse og andre områder, der fører til angelsaksiske kvalifikationer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau (ph.d.) tildelt af institutionen. Alle institutionens programmer anerkendes af det franske ministerium for videregående uddannelse, forskning og innovation som videregående uddannelsesprogrammer. En umiddelbar praktisk fordel ved denne anerkendelse er, at dets studerende i Frankrig har samme ret til relevante sociale ydelser som dem ved offentlige institutioner. Institutionen er direkte under administrativ tilsyn af Paris Academy for det franske ministerium for videregående uddannelse og forskning.

Institutionens kendetegn er, at den giver videregående uddannelse af høj kvalitet i en bred vifte af discipliner, der kombinerer akademisk stringens med praktisk relevans. Ud over uddannelsesaktiviteterne tilbyder institutionen også studerende mulighed for at lære to store internationale sprog (bortset fra engelsk), hvilket afspejler og inkorporerer dets overordnede filosofi om at forberede ledere, der er i stand til at operere let og effektivt i nutidens meget konkurrencedygtige global markedsplads.

CASS Europe har udviklet et tæt akademisk samarbejde med partnerinstitutioner i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Sydamerika, der bidrager til kursuslevering, vejledning af specialeprojekter samt fælles fakultetsforskning og offentliggørelse.

Vi inviterer dig til at udforske disse websider og håber at byde dig snart velkommen til vores institution.

Placeringer

  • Luxembourg City

    Boulevard de la Pétrusse,124, 2330, Luxembourg City

    Spørgsmål