Keystone logo
© Católica-Lisbon
Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Introduktion

Católica-Lissabon i et hjerteslag et ry, der går forud for dig enstemmigt valideret i internationale ranglister: (finansielle tider) og akkreditering (triple crown) Católica-Lissabons ry for ekspertise inden for undervisning og forskning vil have en positiv indvirkning på din karriere og gøre dig klar til at står over for et hurtigt skiftende marked. Vores tal er solide. Vidste du, at mere end 96 % af vores kandidater er ansat inden for seks måneder efter eksamen? Næsten halvdelen af dem i internationale stillinger? Católica-Lissabon har en af de højeste placeringsrater blandt europæiske handelsskoler.

Globalt forbundet på Católica-Lissabon campus vil du være omgivet af et travlt internationalt miljø med mere end 60 nationaliteter. Mere end 110 partnerskaber med universiteter vil også give dig mulighed for at arbejde i nogle af verdens mest krævende finansielle centre, herunder London, New York og Madrid. En skole i menneskelig størrelse i Católica-Lissabon vil du være hjemme, da du vil være en del af et ægte fællesskab af studerende, som du vil kalde familie og imødekommende professorer, der vil kende dig ved navn. Relevans fra den virkelige verden Católica-Lissabons unikke masteruddannelser vil forbedre dig med hensyn til: at se det større billede forbindes med innovative virksomheder, lede hands-on projekter og opgaver omsætte din virksomheds tankegang i praksis. Centralt beliggende i hjertet af Lissabon, vil Católica-Lissabon give dig en oplevelse i et pulserende iværksætterøkosystem. Vores campus ligger kun få minutter fra trendy kvarterer, indkøbssteder, biografer, museer og strande. Hvorfor skal jeg forfølge en kandidatgrad ved Católica-Lissabon? For at tilegne dig de færdigheder og den viden, du har brug for for at fremme din karriere. At ændre fremtiden. Din og dem omkring dig. At blive en fremtidig leder og et bedre menneske. Vi tilbyder masteruddannelser i ledelse, økonomi, finans og business analytics. Católica-Lissabon vil give dig et solidt fundament i principperne og praksis for ledelse, finans, økonomi og forretningsanalyse.

Hvem vi er

Velkommen til Católica Lisbon School of Business & Economics, en europæisk top 30 handelsskole og den portugisiske referenceskole inden for ledelsesforskning og undervisning.

Vi har opnået denne position ved at kombinere internationale studerende og fakulteter i verdensklasse, stærke og forskelligartede akademiske programmer i verdens top 30, innovative læringsinitiativer, unikke partnerskaber med prestigefyldte internationale skoler og et tæt forhold til erhvervslivet med en lederuddannelse tilbyder i top 50 i verden.

Hos Catolica-Lissabon er vi forpligtet til kvalitet og gennemslagskraft i alt, hvad vi gør. Vi genererer original forskning i verdensklasse og bruger den til at have en stærk indflydelse på samfundet ved at give praktisk vejledning til ledere og beslutningstagere. Dette intellektuelle lederskab er grundlaget for at forme fremragende fagfolk og etablere et differentieret læringsmiljø, der er i stand til at reagere på de uddannelsesmæssige behov, der opstår i løbet af vores studerendes professionelle karriere. Vi er stolte af vores studerendes kaliber: fra deres stærke intellektuelle evner til deres konstante initiativ og iværksætterånd. Vi er også inspireret af succesen for vores alumner, der har lederstillinger i nogle af de mest prestigefyldte og dynamiske nationale og internationale virksomheder.

Vores præstationer er også et resultat af vores stærke og sammenhængende akademiske fællesskab, styret af den stringens, etik og integritet, der altid har differentieret vores undervisning og forskning. Vi er stolte af at være Catolica-Lissabon!

Hvad vi er her for - Vores Mission

Gennem en dyb og engagerende læringsoplevelse og et stærkt fokus på innovation og menneskecentreret videnskabelse uddanner og styrker vi ledere, der gør en forskel ved at påvirke erhvervslivet og samfundet positivt.

Hvor vi vil være - Vores vision

Et formålsdrevet fællesskab, der skaber rigorøs viden inden for erhvervsliv og økonomi og nærer talent, der transformerer verden.

Inden 2030 sigter CATÓLICA-LISBON på at være en førsteklasses European Business School, kendt for sin akademiske ekspertise, med et stærkt engagement i banebrydende viden, et knudepunkt for exceptionelt talent og stærk samfundsmæssig påvirkning.

Hvad vi står for - Vores værdier

Vores værdier er vores STEMME til verden – inspirationen og grundlaget for vores arbejde, og hvordan vi udtrykker os for at bidrage til samfundet.

Dyd

Vi handler med integritet, med den kollektive interesse altid i vores sind, og opretholder et humanistisk syn inspireret af kristne værdier.

Fordomsfrihed

Vi værdsætter uafhængighed som en skole, autonomi for vores fakultet, fremmer en kultur af kritisk tænkning og udnytter nysgerrighed som en guide til vores videnskabelsesproces.

Innovation

Vi er ambitiøse i den effekt, vi ønsker at opnå, og pionerer, der leder forandringen på vores felt.

Fællesskab

Vi fremmer samarbejde og peer-støtte for bedre at tjene samfundet, mens vi dedikerer personlig opmærksomhed til vores medlemmer for at fremme deres velvære og opbygge et livslangt fællesskab.

Excellence

Vi plejer en kvalitetskultur, der anerkender fortjeneste og giver mulighed for, at alle kan udmærke sig.

Triple Crown-akkreditering på verdensplan

Católica-Lissabon var den første portugisiske skole, der var blandt elitegruppen af skoler med den eftertragtede Triple Crown-status.

Kun 1% af Business Schools verden over er akkrediteret af de tre mest prestigefyldte ledelsesuddannelses-akkrediteringsbureauer:

 • Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Det Europæiske Institut for Ledelsesudvikling (EFMD)
 • Association for MBA's (AMBA)

De tre akkrediteringer bekræfter, at Católica-Lissabon-programmerne er af højeste kvalitet og i overensstemmelse med de strengeste internationale standarder.

Triple Crown-statussen øger også Católica-Lissabons kapacitet til at tiltrække og fastholde nogle af de dygtigste hjerner og mest eftertragtede globale partnere og sikrer, at den spiller en relevant rolle i at definere den internationale virksomheds dagsorden.

Campus funktioner

På vores Campus privilegerer vi mennesker, ideer og muligheder for vækst.

Mens vi er hos os, ønsker vi, at du får en uforglemmelig oplevelse og tager nogle af de mest relevante læresætninger, højeste præstationer og mindeværdige øjeblikke med dig, som du vil gemme i dit livs album for evigt.

Nyd dit ophold og nyd godt af det multikulturelle miljø i en af de mest trendy byer i Europa – Lissabon.

Vores handelsskole deler Lissabon Campus Universidade Católica Portuguesa med andre skoler inden for områderne humanvidenskab, jura, teologi, kanonisk lov, politiske studier, religionsstudier og sundhedsvidenskab. Selvom der i forskellige bygninger er mange fælles grunde, der tjener hele samfundet.

Campus Palma de Cima strækker sig over et areal på næsten 40.000 m2, plus et separat område (på tværs af gaden) på cirka 12.000 m2, hvor vi vil udvide Business School-bygningen i den nærmeste fremtid.

Campus er placeret i krydset mellem Av. dos Combatentes og Palma de Cima (overgangen, der krydser nord-syd-aksevejen).

På dette campus er der fem bygninger (Católica-Lissabons er bygning V), med flere faciliteter tilgængelige for Católica-Lissabon studerende, ansatte og besøgende

  Ranglister

  Financial Times Rankings

  Disse prestigefyldte placeringer repræsenterer den internationale anerkendelse af vores programmers akademiske ekspertise, der sikrer, at de opfylder de mest krævende internationale standarder.

  Católica-Lissabon var den første portugisiske skole, der blev rangeret blandt de bedste europæiske handelsskoler ifølge Financial Times.

  Católica-Lissabon er konsekvent blevet rangeret på Top Business Schools i Portugal af Financial Times siden 2008, og blev rangeret som #29 i de seneste europæiske ranglister.

  Denne FT European Business School Ranking, der er baseret på skolernes samlede præstation på tværs af de fem vigtigste FT-rangeringer (MBA, Executive MBA, Masters in Management, Open Executive Education-programmer og Custom Executive Education-programmer), er en vurdering af de globale skolens kvalitet.

  • #27 Handelsskole i Europa
  • #17 Master i finans på verdensplan
  • #28 Master i ledelse på verdensplan
  • #44 Executive Open Education på verdensplan
  • #19 Executive Custom Education i Europa
  • #40 Bedst i Europa - Lissabon MBA

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Palma de Cima

   Palma De Cima, Lisboa, 1649-023, Palma de Cima

  Spørgsmål