Keystone logo
© Eva Dang
Centre for Alternative Technology

Centre for Alternative Technology

Centre for Alternative Technology

Introduktion

"Ingen organisation er bedre rustet til at levere færdigheder for en nul kulstof fremtid, ingen bygning bedre bygget til at levere denne uddannelse." Forskerskolen ved CAT er en verdensklasse uddannelse center med mere end 35 års ekspertise i praksis bæredygtighed. Med base i Wales Institut for Bæredygtig Uddannelse (WISE) GSE tilbyder enestående undervisnings-og botilbud, herunder:

En stor vædret jord foredragssal Seminar værelser og værksteder Research Laboratories IT suite Kontorer, fællesrum og receptionsområder 24 en-suite studie soveværelser Restaurant og Bar

WISE er en state of the art øko-uddannelsessted. Designet af arkitekterne Pat Borer og David Lea, det er en smuk kombination af miljøbevidst design og banebrydende bæredygtige byggeteknikker. Mødestedet er nænsomt konstrueret ud af lav indeholdt energi materialer såsom hamp og kalk, vædret jorden og bæredygtigt tømmer. Udbuddet af on-site vedvarende energikilder, herunder biomasse og solenergi, betyder, at WISE er en virkelig bæredygtigt sted at studere. WISE er en 2011 RIBA Award vindende bygning og har vundet Bygning af år 2010 i Daily Telegraph. Mad og overnatning Fuld botilbud leveres i løbet af modulerne for de deltagende elever på lokalerne på CAT, herunder alle måltider. Alle måltider vil være i den nye WISE restaurant på CAT og er vegetar. Særlige kostbehov kan opfyldes.

Placeringer

  • Machynlleth

    Centre for Alternative Technology, SY20 9AZ, Machynlleth

    Spørgsmål