Keystone logo
Centre for Alternative Technology MSc bæredygtighed i energiforsyning og efterspørgselsstyring
Centre for Alternative Technology

MSc bæredygtighed i energiforsyning og efterspørgselsstyring

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Undervisningsgebyr UK / EEA £ 6250, International £ 7500. Valgfri mad og overnatning £ 2000

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

En fleksibel kandidatgrad designet til at udvikle en streng forståelse af forskellige energiteknologier, udforsker emnet gennem en kombination af akademisk studie, diskussion og praktisk praktisk arbejde.

Hvordan læres kurset?

Undervises på Centre for Alternative Technology (CAT), som pionerer bæredygtighedspraksis og teori i Storbritannien, undersøger MSc-kurser fornybar energi, øget energieffektivitet og intelligent styring af energiressourcer. Disse emner undersøges inden for rammerne af de økologiske, sociale og økonomiske konsekvenser og politiske drivere på internationale, nationale og lokale skalaer. Vores MSc-program undervises enten ved fjernundervisning eller gennem boligblokke i en af ​​de mest innovative miljøbygninger i Storbritannien eller via en blanding af de to.

Forskellige energiteknologier undersøges sammen med nye fremskridt inden for energilagring, smarte net og målere. Computer modellering, dataindsamling og analyse giver eleverne praktisk erfaring med effektiv energistyring. Studerende kan vælge moduler fra en bred vifte, der dækker miljøvurdering og vedvarende energi, byer og samfund, energiforsyning, energi i bygninger og politik og økonomi.

Vi giver vores MSc-studerende den viden, færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at udvikle en karriere inden for miljøsektoren og påvirke. Programmet trækker på vores ekspertpersonale (https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-in-energy-provision-and-demand-management/sepdm-staff-profiles) og et bredt udvalg af akademikere og specialiserede gæsteforelæsere - folk der har lavet ekstraordinære bidrag til miljøtænkning og handling.

Hvilken kvalifikation vil du modtage?

Succesfuld gennemførelse af programmet MSc Bæredygtighed i Energikilde og Efterspørgselsstyring ved Centre for Alternative Technology fører til tildeling af Master of Science (UL) (underlagt validering af University of East London).

Modulerne inkluderer

 • Bæredygtighed og tilpasningskoncepter og planlægning
 • Miljøpolitik og økonomi
 • Tilpasning Transformation Politik og økonomi
 • Byer og fællesskaber
 • Energistrømme i bygninger - Del A og B
 • Energiforsyning (vind)
 • Energiforsyning (Solar PV)
 • Energiforsyning (vedvarende energi)
 • Opbygning af præstationsvurdering og evaluering
 • Byggemiljø Anvendt Projekt eller Byggemiljø Praktikbaseret Projekt

Dette kursus er underlagt validering af University of East London.

Hvorfor studere hos CAT?

At studere ved Centre for Alternative Technology (CAT) er en helt unik oplevelse. CAT har i de sidste 40 år været i spidsen for miljøbevægelsen, banebrydende levende kulstof og vedvarende teknologi. På GSE-studiet nyder studerende ud af vores omfattende praktiske og akademiske viden, idet de er færdige med de færdigheder, der er nødvendige for at blive førende aktører inden for bæredygtighedssektoren. Få mere at vide om vores faciliteter her: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Praktisk læring

Hos CAT foregår den praktiske læring side om side med akademisk undersøgelse. Institut Centre for Alternative Technology (CAT), der er et unikt og inspirerende læringsmiljø, undervises på stedet. Beliggende i et nedlagt skiferbrud på kanten af ​​Snowdonia National Park, er CAT et levende laboratorium for paraktiske, bæredygtige løsninger. Den indeholder nogle af de mest innovative og berømte miljøbevidste bygninger i landet, samt et af de mest varierede udvalg af installerede vedvarende teknologier, på stedet vand og spildevandsbehandling, bæredygtigt forvaltet skov og hektar organiske haver.

Fleksibilitet

Det er en fleksibel grad, lært i blokke taget enten med en intensiv bolig ophold på fem eller seks nætter i centrum, eller ved fjernundervisning. MSc studerende kan frit vælge mellem disse undervisningsmetoder for hvert modul. Der er et valg af moduler, taget over et år eller to - hvilket betyder, at graden kan være deltidsarbejde. Det er en kandidatgrad, der er designet til at give dig den bedst mulige oplevelse, samtidig med at du netop møder trykket i moderne erhvervsliv og familieliv.

Immersiv læringsmiljø

Valgfrie boligmodul uger omfatter forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og praktik. Anvendt arbejde har tendens til at dominere senere i ugen, når vi har lagt det teoretiske fundament. Disse modul uger giver et virkelig umokkende miljø til at undslippe det daglige liv og anvende dig selv til ny læring. Mange fremtrædende eksperter giver gæsteforelæsninger eller hold seminarer under disse moduler, da det er et kursus, der søger at trække på ekspertise og læring af hele miljøsektoren.

Er dette kurset for dig?

Hvis du gerne vil besøge for en overnatning under et modul, hvor du kan deltage i foredrag og workshops og møde medarbejdere og studerende, så kom til en af ​​vores åbne dage. For at finde ud af mere, gå til https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day

For at bestille kan du kontakte vores marketingadministrator på [email protected]

Metode til vurdering

Coursework for hvert modul består normalt af et essay, rapport og en præsentation. Studerende afslutter også en afhandling ved afslutningen af ​​kurset. Efter at have erhvervet 120 studiepoeng fra de tilgængelige undervisningsmoduler og tilknyttede kursusaktiviteter, er de studerende berettiget til et Postgraduate Diploma. De, der ønsker at opnå en kandidatuddannelse, afslut derefter et speciale, hvilket er kulminationen på det arbejde, der udføres på programmet.

Adgangskrav

 • En bachelorgrad med en passende teknisk baggrund eller tilsvarende erfaring.
 • Bevis for engelskspråklige evner f.eks. TOEFL ved 550 eller en IELTS score på 6,0.
 • Ansøgninger fra potentielle studerende under 21 år vil normalt ikke blive overvejet.
 • Selvom vi ikke nødvendigvis kræver, at du har en grad at søge om programmet, skal du være parat til at fremstille essays, rapporter og præsentationer på dette niveau.

Gebyrer

Borger i UK / EEA:

 • Kursgebyr: Gebyret for september 2017 er £ 6250 *. Mad og overnatning er yderligere £ 2000 *.
 • Fuldtidsstuderende: Gebyret skal betales fuldt ud, som ifølge gebyrpolitikken.
 • Deltidsstuderende: Halvdelen af ​​det samlede gebyr betales hvert år. Gebyret for andet år er gebyret for det pågældende akademiske år.
 • Der er også mulighed for at oprette en afdragsplan.

Resident uden for EØS:

 • Kursgebyr: Gebyret for september 2017 er £ 7500. Mad og overnatning er yderligere £ 2000.
 • Halvdelen af ​​gebyret skal betales ved ansøgning; balancen forfalder ved registrering.
 • Internationale studerende skal bemærke, at vi ikke har en Tier 4 Sponsorlicens, derfor er vi ikke i stand til at acceptere internationale studerende, der kræver studerendevisum for at studere på dette kursus.

* kan ændres i 2018

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MSc Sustainable Energy Engineering
  • Stockholm, Sverige
 • Master i energisystemledelse
  • San Francisco, USA
 • Master's Program in Resource Recovery – Sustainable Energy Processes
  • Borås, Sverige