Keystone logo
Centre for Alternative Technology MSc bæredygtighed og tilpasning
Centre for Alternative Technology

MSc bæredygtighed og tilpasning

0 Years

Request teaching languages

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

* Undervisningsgebyr UK / EEA £ 6250, International £ 7500. Valgfri mad og overnatning £ 2000

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Masters i miljøvidenskab og politik

En fleksibel kandidatgrad designet til at udvikle en streng forståelse af transformationsmæssige reaktioner på klimaændringer. Undervist ved Centre for Alternative Technology (CAT), som er en pioner for bæredygtighedspraksis og teori i Storbritannien, er dette det første MSc-kursus at integrere korrekt og de sociale, politiske, økonomiske og praktiske aspekter ved at leve med miljøændringer.

Denne kandidateksamen tackler disse temaer gennem en kombination af akademisk studie, diskussion og praktisk praktisk arbejde. Vi giver vores MSc-studerende den viden, færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at udvikle en karriere inden for miljøsektoren og påvirke. Programmet trækker på vores ekspertpersonale (https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-staff-profiles) og et bredt udvalg af akademikere og specialister gæstelærere; mennesker, der har lavet ekstraordinære bidrag til miljøtænkning og handling.

MSc-kurset bruger begreberne bæredygtighed og tilpasningstransformation til at danne en analyse af miljø- og klimaforandringspolitikken og dens konsekvenser for samfundet. Studerende kan derefter vælge moduler fra en bred vifte, der dækker politik og økonomi, urbanisering, samfund, biodiversitet og økosystemtjenester, energi i bygninger, bæredygtige materialer, miljøvurdering og vedvarende energi.

Hvordan læres kurset?

Vores MSc-program undervises enten ved fjernundervisning eller gennem boligblokke i en af ​​de mest fantasifulde miljøbygninger i Storbritannien eller i en blanding af de to.

Hvilken kvalifikation vil du modtage?

Vellykket gennemførelse af programmet MSc Bæredygtighed og Tilpasning ved Centre for Alternative Technology fører til tildeling af Master of Science (MSc) af UEL.

Modulerne inkluderer

 • Bæredygtighed og tilpasningskoncepter og planlægning
 • Miljøpolitik og økonomi
 • Økosystemtjenester, arealanvendelse og vand- og affaldshåndtering
 • Tilpasning Transformation Politik og økonomi
 • Byer og fællesskaber
 • Energistrømme i bygninger - Del A og B
 • Energiforsyning (vedvarende energi)
 • Opbygning af præstationsvurdering og evaluering
 • Bæredygtige materialer i det byggede miljø
 • Byggemiljø Anvendt Projekt eller Byggemiljø Praktikbaseret Projekt

Hvorfor studere hos CAT?

At studere ved Centre for Alternative Technology (CAT) er en helt unik oplevelse. CAT har i de sidste 40 år været i spidsen for miljøbevægelsen, banebrydende levende kulstof og vedvarende teknologi. På GSE-studiet nyder studerende ud af vores omfattende praktiske og akademiske viden, idet de er færdige med de færdigheder, der er nødvendige for at blive førende aktører inden for bæredygtighedssektoren. Få mere at vide om vores faciliteter her: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Praktisk læring

Hos CAT foregår den praktiske læring side om side med akademisk undersøgelse. Institut Centre for Alternative Technology (CAT), et inspirerende læringsmiljø, undervises på stedet. Beliggende i et nedlagt skiferbrud på kanten af ​​Snowdonia National Park er CAT et levende laboratorium for praktiske, bæredygtige løsninger. Den indeholder nogle af de mest innovative og berømte miljøbevidste bygninger i landet, samt et af de mest varierede udvalg af installerede vedvarende teknologier, på stedet vand og spildevandsbehandling, bæredygtigt forvaltet skov og hektar organiske haver.

Fleksibilitet

Det er en fleksibel grad, lært i blokke taget enten med en intensiv bolig ophold på fem eller seks nætter i centrum, eller ved fjernundervisning. MSc studerende kan frit vælge mellem disse undervisningsmetoder for hvert modul. Der er et valg af moduler, taget over et år eller to - hvilket betyder, at graden kan være deltidsarbejde. Det er en kandidatgrad, der er designet til at give dig den bedst mulige oplevelse, samtidig med at du netop møder trykket i moderne erhvervsliv og familieliv.

Immersiv læringsmiljø

Valgfrie boligmodul uger omfatter forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og praktik. Anvendt arbejde har tendens til at dominere senere i ugen, når vi har lagt det teoretiske fundament. Disse modul uger giver et virkelig umokkende miljø til at undslippe det daglige liv og anvende dig selv til ny læring. Mange fremtrædende eksperter giver gæsteforelæsninger eller hold seminarer under disse moduler, da det er et kursus, der søger at trække på ekspertise og læring af hele miljøsektoren.

Er dette kurset for dig?

Hvis du gerne vil besøge for en overnatning under et modul, hvor du kan deltage i foredrag og workshops og møde medarbejdere og studerende, så kom til en af ​​vores åbne dage. For at finde ud af mere, gå til https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day eller kontakt vores Graduate School Marketing Officer på [email protected]

Bæredygtighed og tilpasning: Adgangskrav

Bæredygtighed og tilpasning kurser er beregnet til at imødekomme en bred vifte af interesser. For accept på programmet gælder følgende krav:

Bachelorgrad.

Studerende, der ikke har formelle kvalifikationer, men som kan godtgøre, at de har opnået passende viden og færdigheder svarende til standardniveauet, og at de vil drage fordel af og bidrage til programmet, kan accepteres. Studerende kan optages med avanceret stående gennem anerkendelse af kredit eller akkreditering af erfaringsmæssig eller certificeret læring i henhold til University of East London Akkreditering af (Erfaringsmæssige) Læring (A (E) L) politik.

En studerende kan få adgang til et program med avanceret stående, med op til halvdelen af ​​de kreditter, der er forbundet med prisen opnås ved akkrediteret erfaringsmæssig læring eller op to tredjedele gennem akkrediteret certificeret læring. (Hvor en kombination af erfaringsmæssig og certificeret læring er involveret op til halvdelen af ​​studiepoengene for tildelingen, kan opnås ved akkrediteret erfaringslæring med yderligere kreditter opnået gennem akkrediteret certificeret læring op til maksimalt to tredjedele af studiepoengene til prisen ).

Studerende, der ansøger om at komme ind i etaper af programmet, kan optages gennem normal akkreditering af erfaringsundervisning (AEL) eller akkreditering af certificerede læring (ACL) processer eller gennem en godkendt artikulationsaftale. Derfor skal sådanne ansøgere kunne demonstrere og dokumentere, at de har de nødvendige læringsresultater som angivet i de moduler, som de søger fritagelse for.

University of East London og CAT er stærkt engagerede i at udvide deltagelsen og lige muligheder for alle.

I tilfælde af ansøgere hvis første sprog ikke er engelsk, kræves IELTS 6,5 (eller tilsvarende).

Undervisningsgebyrer 2017

 • UK / EEA-studerende £ 6.250 *
 • Internationale studerende - £ 7.500 *

Overnatning / mad / service gebyrer: £ 200 - £ 250 * pr modul adkomst uge på stedet

Speciale værksted dage (2 dages deltagelse på stedet) £ 100 *

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i Corporate Sustainability
  • Madrid, Spanien
 • Master i bæredygtige gastronomiske produkter og kreativitet
  • L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
 • MSc i Management og Corporate Sustainability
  • Cranfield, Det Forenede Kongerige