Keystone logo
Catholic University Of Brasilia -- Universidade Católica de Brasília UCB

Catholic University Of Brasilia -- Universidade Católica de Brasília UCB

Catholic University Of Brasilia -- Universidade Católica de Brasília UCB

Introduktion

Det katolske universitet i Brasilia (UCB) er det eneste private universitet i det føderale distrikt. Det er en katolsk, filantropisk institution og videregående uddannelsesinstitution. UCB administreres af den brasilianske union for katolsk uddannelse (UBEC), som blev grundlagt i 1972 med det formål at opretholde katolske uddannelsesinstitutioner og give et solidt og kvalitetsuddannelsesnetværk.

Oprettet den 12. marts 1974 var det katolske fakultet for humanvidenskab (FCCH), navnet på den aktuelle UCB på det tidspunkt, den første undervisningsenhed, der tilbød tre kurser: økonomi, administration og pædagogik.

I årenes løb organiserede fakultetet sig i 1980 i en undervisnings- og værdistruktur, hvis base blev stadig mere solid, hvilket gjorde det muligt at installere de integrerede fakulteter for den katolske Brasília (FICB). I 1984, med væksten i udbuddet af bacheloruddannelser, lancerede institutionen sine første kandidatkurser.

I 1994 begyndte katolikken at blive anerkendt af Undervisningsministeriet som et universitet og opretholdt i det væsentlige fremme af viden uden at forsømme åndelighed baseret på kristen etik. I 1995 var der højtidelighed med installationen af det katolske universitet i Brasilia (UCB).

Efter sit tempo med eksponentiel vækst begyndte universitetet i 1999 at tilbyde tandplejekurset og inkluderede i 2001 medicin i sin portefølje. I 2005 begyndte studerendes aktiviteter i agenturer og juniorvirksomheder, og den studerende blev centrum for handlingen. I 2019 implementerede institutionen kurset Veterinærmedicin i sin portefølje.

Placeringer

  • Formosinha

    Avenida Circular,75, 73813-170, Formosinha

    Spørgsmål