Keystone logo
Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Introduktion

Vores grund til at eksistere er baseret på fire grundlæggende mål:

Giv uddannelse af ekspertise i overensstemmelse med tidens krav.

Vores uophørlige dedikation til selvforbedring inden for videnområdet og i vores uddannelsesmæssige rolle får os til at træne mænd og kvinder i videnskab, bevidsthed og engagement i samfundet og det historiske øjeblik, hvor de lever.

Vi opnår det fra hånden af et fremragende undervisningsorgan, avanceret teknologi, moderne undervisnings- og læringsmetoder, permanent forskning og kontakt mellem de studerende med miljøets virkelighed fra udvidelsespraksis.

Overfør viden og produktviden gennem videnskabelig forskning.

Engagementet i udviklingen af regionen, landet og indbyggernes trivsel fører os til at projicere og formidle det, vi kender, og den viden, vi udvikler.

Begunstig den socioøkonomiske, miljømæssige og kulturelle udvikling i regionen.

Vi er opmærksomme på, at tilpasningen af de offentlige politikker til forbedringer af menneskers livskvalitet, især dem i de mest trængende sektorer, kommer hånd i hånd med fund og nyheder inden for videnskab og ændringer i den kollektive bevidsthed.

Kulturel tro og evangelisering af kultur.

Hele UCAMI-samfundets engagement i sandheden og den samlede forfremmelse af de mennesker, der udgør det gennem humanistisk, social, videnskabelig, professionel, moralsk og etisk instruktion, er handlinger, der sigter mod at danne ansvarlige individer og derfor gratis som godt. hvordan man kan tjene samfundet fra søgen efter det fælles gode og sociale udvikling.

Lever gode mennesker til samfundet på fremragende akademisk og professionelt niveau med et kristent syn på virkeligheden, som i sig selv syntetiserer dialogen mellem tro og fornuft; Det er vores bedste bidrag til solid vækst og kulturel implementering i regionen.

Placeringer

  • Posadas

    Avenida Jauretche,Nº1036, N3300, Posadas

    Spørgsmål