Keystone logo
Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Introduktion

Santo Toribio de Mogrovejo katolske universitet (USAT) er et universitet fremmet og sponsoreret af bispedømmet Chiclayo i departementet Lambayeque, Peru.

Det blev grundlagt af biskop Ignacio María de Orbegozo y Goicoechea i 1998 og er et permanent, nonprofit privatretligt universitet til samfundets tjeneste.

Hovedformålet med USAT er at opnå en syntese mellem tro og kultur, som fører til en integreret dannelse af mennesker og udviklingen af samfundet. Dets universitetssamfund består af professorer, studerende og kandidater, dedikeret til undersøgelse, forskning og formidling af sandheden.

I denne forstand uddanner universitetet fagfolk og mennesker, der til enhver tid og på alle områder demonstrerer respekt for den menneskelige person og deres frihed med tolerance og kapacitet til dialog; kærlighed til visdom, lære at dele og undervise med ydmyghed; og lidenskab for forskning, være kontemplativ og dybtgående i deres universitetsarbejde.

Dette Lambayecan-universitet åbner sine døre for alle, der deler dets mål, og for dem, der gør de principper, der inspirerer det til deres egne.

Placeringer

  • José Leonardo Ortiz District

    Avenida Augusto B. Leguia,2598, 14002, José Leonardo Ortiz District

    Spørgsmål