Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Master i medier og underholdning
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Master i medier og underholdning

Lisbon, Portugal

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.280 *

På campus

* I det første år (gebyrer for 30 ECTS pr. Semester). 3120 € i alt i det andet år.

Introduktion

Master i medier og underholdning giver eleverne mulighed for at udvikle en lang række færdigheder, tekniske og teoretiske, til at kontekstualisere, analysere og forstå udviklingen af medie- og underholdningsindustrien, både nationalt og internationalt.

Kandidatgraden i kommunikation og digital transformation er kendt for sine studerendes høje beskæftigelsesegnethed og anerkendes som Top 12 bedste europæiske kandidatuddannelser i kommunikation af den prestigefyldte Eduniversal Ranking. Dette stammer fra dets kombination af solid teoretisk uddannelse og anvendelse af viden til konkrete cases for at øge elevernes autonomi med hensyn til udvikling af faglige projekter såvel som videnskabelig forskning.

Hvorfor Católica-Human Sciences Masters?

I søgen efter at forberede kompetente og integrerede fagfolk kan Católica-Human Sciences kandidatstuderende trække på et stort ry og track record behørigt afspejlet i de høje ansættelsesmuligheder hos sine studerende. Tre af vores MA -programmer er rangeret blandt de allerbedste i verden inden for Arts Management, Communication Sciences og Marketing.

Med læreplanmuligheder, der kommer fra forkant af videnskabelig forskning, mens de er skræddersyet til erhvervslivets realiteter, præsenterer Det Humanistiske Fakultet et solidt og diversificeret udvalg af kandidatuddannelser.

Católica-Human Sciences-programmerne trækker også på et højt kvalificeret lærerstab, herunder anerkendte internationale talere med internationalisering yderligere opmuntret gennem udveksling af studerende og inklusion i europæiske forskningsnetværk.

Vores kandidatgrader udgør specialistmuligheder for ekspertise og forbereder eleverne til at udvikle den reflekterende tænkning, der er nødvendig for at blive professionelle af høj kvalitet, med etisk uddannelse og under omsorg af højt profilerede forskere og professorer.

Derudover får Católica-Human Sciences-studerende adgang til en meget bred vifte af partnerskaber og praktikophold til gavn for deres læseplan- og udenfaglige aktiviteter.

Priser og partnerskaber

For at opretholde et dynamisk forhold til markedet med fokus på at erhverve viden og udvikle faglige færdigheder driver kandidatuddannelsen i kommunikationsstudier en række forskellige partnerskaber med offentlige og private organisationer.

Gennem disse partnerskaber er Det Humanistiske Fakultet i stand til at belønne studerende, der opnår høje akademiske præstationsniveauer med priser og praktikophold.

Rádio e Televisão de Portugal (RTP)

  • Praktikophold og feltarbejde.

OCI - Observatorium for intern kommunikation og virksomhedsidentitet

  • "Bedste akademiske arbejde FCH-UCP" giver offentlig påskønnelse og anerkendelse af et akademisk studie om intern kommunikation, virksomhedsidentitet og branding.

Porter Novelli Portugal

  • Betalt praktik til den bedste studerende fra kommunikation, organisation og lederskab.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål