Keystone logo
Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Introduktion

PRÆSENTATION AF SKOLEN

Católica Porto Business School er en skole under det katolske universitet i Portugal, der er kendt for at udvikle professionelle erhvervsfolk med fokus på bæredygtighed og respekt for den enkelte. I over 25 år har skolen uddannet fagfolk inden for økonomi og ledelse til den globale erhvervskontekst, som derefter gør karriere på nationalt eller internationalt plan. Skolen har stærke bånd til industrien, hvilket gør det muligt løbende at tilpasse udviklingen af færdigheder til markedets behov, hvilket resulterer i en konstant innovation af programmer og undervisnings- og udviklingsmetoder. En international dimension af skolen opleves ved at gennemføre kurser i udlandet gennem udvekslings- eller dobbeltuddannelsesprogrammer, ved at deltage i internationale uger i udlandet, ved at udføre opgaver og arbejde i grupper med internationale studerende og ved at gennemføre de mange kurser, der undervises på engelsk af inviterede professorer fra vores internationale partnerskabsnetværk.

På bachelorniveau gennemføres den tekniske udvikling sammen med alle de nødvendige bløde færdigheder for at gøre de studerende beskæftigelsesegnet efter det treårige program og for at forberede dem på at fortsætte deres studier på de bedste business schools i verden. På masterniveau forbereder vi mere specialiserede fagfolk i henhold til funktions- eller industriområder. Vores programportefølje suppleres med MBA-programmer og executive-kurser inden for forskellige specialiserede områder med henblik på udvikling af erhvervsfolk gennem hele deres liv. Skolen tilbyder i øjeblikket programmer i Portugal, Angola, Brasilien og Mozambique og arbejder fortsat på at udvide sine aktiviteter til nye geografiske områder.

Skolen har sin forskningsaktivitet struktureret i to forskningscentre og to laboratorier. For det første er der CEGE, som er vært for alle grundforskningsprojekter og er det forskningscenter, der er godkendt af den portugisiske fond for videnskab og teknologi (FCT). Dernæst har vi BeoLab og Slab, som har anvendt forskningsprojekter inden for henholdsvis adfærdsøkonomi og service management. Endelig er CEGEA det forskningscenter, der hovedsagelig beskæftiger sig med anvendt forskning og konsulenttjenester.

Velkommen til vores skole!

MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION

At forberede globale erhvervsfolk med et stærkt fokus på iværksætteri, bæredygtighed og respekt for den enkelte, at foregribe organisationers fremtidige behov og at fremme udviklingen af videnskabelig og anvendt viden.

VISION

Skolen har til formål at være en national og international reference i den komplette udvikling af professionelle erhvervsfolk gennem streng og kvalificeret undervisning, gennem stærke forretningsforbindelser og gennem innovation af undervisningsmetoder. Vores mål er at være en national og international reference inden for forskning i økonomi og ledelse. Vi ønsker, at Católica Porto Business School skal være en attraktiv arbejdsplads, der er efterspurgt af både akademikere og topforskere.

VÆRDIER

  • Excellence
  • Bæredygtighed
  • Respekt for det enkelte menneske

Placeringer

  • Porto

    R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal, 4169-005, Porto

    Spørgsmål