Keystone logo
CCRP Course

CCRP Course

CCRP Course

Introduktion

Clinical Research Associate Training Course er en 110 modul kursus ledet af Senior CRA og Læger af 25 år, Dr.Kamal. Dette kursus giver træning, erfaring, interview, referenceliste og forbindelser, du har brug for til at få et job med at overvåge klinisk forskningsindsats. Vi tilbyder klinisk forskning associeret træning og placering for sygeplejersker, videnskab bachelor kandidater og internationale medicinske kandidater.

Over 1,9 millioner studerende modtager hvert år en bachelor i videnskab. Mens et par fortsætter til Ph.D., Masters og Medical programmer; mange er klar til at starte deres karriere. Som en ny studerende, der ansøger om det videnskabelige jobmarked, kan du kun finde praktikophold eller anerkende, at selv på niveau-niveau videnskab job kræver 1-2 års erfaring . I øvrigt kan du indse, at mange af disse job kræver hårdt arbejde i arbejdet, bare ikke opfyldt dine forventninger til din videnskabsgrad. Derfor bør en karriere som CRA overvejes .

84162_Utennavn.jpg

En klinisk forskningsassistent eller koordinator leder og overvåger kliniske forsøg, som ledes af læger, sygeplejersker og andre videnskabsfagsejere. I modsætning til de job, du i øjeblikket kan søge på markedet, er en stilling som en CRA faktisk meget sværere at opnå. Mens der findes mange generiske kurser på markedet; vi har set, at mange af de studerende, der kommer til os, stadig ikke kan finde et job bagefter. Dette skyldes, at andre kurser ikke supplerer din træning med erfaring, henvisninger, eksempler og forbindelser, der er nødvendige for at sikre et CRA-job. Denne videnskabsbaserede medicinske stilling kan gøres privat for lægemiddelvirksomheder som Pfizer, eller akademisk i medicinske skoler.

Ikke desto mindre, for dem, der altid har ønsket en karriere inden for medicin eller har et hul år før lægeskolen ; dette er det næste skridt til at få en start i din karriere. Fordi stillingen er i modsætning til faktisk arbejder i laboratoriet og kræver en ledelsesrolle Du får 1-til-1-forbindelser med læger og læger, som kan føre til en bedre ansøgning om lægeuddannelse og anden lægehjælp senere.

Bedst af alt; Mange af disse stillinger accepterer eksternt personale (og nogle giver dig mulighed for at rejse 20-100% med de fulde udgifter, herunder mad, bolig og rejser dækket) . Dette kan hjælpe dig med at spare penge og samtidig øge din løn. CRA's med vores uddannelsesniveau kan forvente at gøre mellem $ 7000 - $ 12.000 om måneden ; et beløb, der ikke er almindeligt i andre videregående karriere.

Mange CRA'er er faktisk udenlandskstuderende læger, der vælger ikke at tage USMLE eller gentage deres opholdstilladelse. Faktisk kommer nogle af vores studerende til os straks efter at have flyttet til USA og stillede spørgsmålstegn ved, hvad de skal gøre med en MBBS-grad i Amerika.

I modsætning til hvad du har lært i løbet af 3-4 år på universitet eller en international skole de oplysninger, der kræves for at blive en CRA bygger på din grad. Det er ikke en gentagelse af et kursus, du har taget i undergrad, og dermed har vi 110 moduler (mere end noget andet kursus), så du får den stilling, du ønsker som CRA. Fordi vi også giver interviewtræningen (1-til-1-vejledningssessioner) for de mange interviews af interviews, som disse virksomheder gør; Du kan forvente at sikre interviewforespørgslen og passere alle runder.

Placeringer

 • Norwood

  Norwood, USA

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål