Keystone logo
CEI Escuela de Diseño y Marketing Master i grafisk og indretningsdesign
CEI Escuela de Diseño y Marketing

Master i grafisk og indretningsdesign

6 Months

Spanish

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.250 *

Fjernundervisning, På campus

* se tilbud og betingelser fra webstedet cei.es

Introduktion

  • Modaliteter: ansigt til ansigt eller online
  • Varighed: 360 timer ( 6-7 måneder)
  • Registreringsperiode åben

Master i grafisk og indretningsdesign henvender sig til folk, der er interesseret i den grafiske industri og design af indvendige rum eller indretningsdesign , og som ikke er nødvendig forudgående viden for en passende brug af mesteren.

Masters indhold

Denne kandidatgrad kombinerer indlæringen af to af erhvervene inden for digitalt design, der i stigende grad er efterspurgt: grafisk designer og indretningsarkitekt.

I dag forstår alle vigtigheden af en grafisk designer som freelance eller i enhver virksomhed. Det er utænkeligt ikke at arbejde med udviklingen af et brand (logoer), skiltning eller firmapapir, printsystemer, digital dokumentation og endda det visuelle design af en hjemmeside eller app.

Ligeledes efterspørges indretningsarkitektens arbejde i stigende grad af fagfolk, der forstår, at deres lokalers design eller indretning (butikker, hoteller, museer, restauranter eller kontorer) er en del af det image og den service, de tilbyder deres kunder.

Denne kandidatuddannelse består derfor af to moduler: et om grafiske designværktøjer (Adobe Tools), hvor vi lærer vektordesign med Adobe Illustrator, digital billedbehandling med Adobe Photoshop og redaktionelt design med Adobe InDesign og et andet om interiørdesign , hvor den studerende lærer at arbejde med indretning af bygninger og rum for at give dem exceptionelle funktionelle kvaliteter, beboelighed og æstetik, med værktøjer som Autodesk AutoCAD, Revit/SketchUP og Lumion/V-Ray eller mere teoretiske fundamenter. i boligindretning.

modaliteter

Personligt eller online: du kan modtage kandidaten i grafisk og indretningsdesign personligt i Madrid eller Sevilla eller studere det online. Online-modaliteten undervises altid live (live), selvom et lager af disse indspillede klasser opretholdes efter anmodning fra de studerende. Studerende har også en kraftfuld og intuitiv virtuel campus udviklet af Google til at deltage i klasser og i deres egen træning dagligt.

finansiering

Op til 10 rater. Konsulter sekretariatet.

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål