Keystone logo
CEI Escuela de Diseño y Marketing Master i indretningsdesign og BIM-arkitektur
CEI Escuela de Diseño y Marketing

Master i indretningsdesign og BIM-arkitektur

6 Months

Spanish

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.250

Fjernundervisning, På campus

Introduktion

Master in Interior Design og BIM Architecture henvender sig til folk, der er interesseret i indretningsindustrien og BIM -arkitektur. Selvom forudgående viden ikke er nødvendig for en tilstrækkelig brug af mesteren, anbefales det, at elevens profil er ingeniør, arkitekt, landmåler ...

indhold

Denne kandidatgrad kombinerer indlæringen af to erhverv, der i stigende grad er efterspurgte: indvendige rumdesignere og BIM Manager.

Er du arkitekt, ingeniør eller landmåler og vil arbejde som BIM Manager? Er du også interesseret i indretning? Dette er din kandidatgrad.

Under indretningsmodulet i denne kandidatgrad vil vi fokusere på de vigtigste aspekter af indretning, som kræver generering af arkitektoniske planer, dekoration og fotorealistiske visualiseringer, baseret på Autodesk Autocad og ligeledes andre programmer som Lumion eller SketchUP.

I det andet modul vil vi fokusere på BIM-metoden med Autodesk Revit. En BIM Manager er en professionel, der administrerer informationen fra alle de agenter, der griber ind i BIM-processen. Det er den person, der er udpeget af projektledelsesteamet og godkendt af arrangøren eller klienten. En BIM Manager er projektleder med BIM-metode. Det grundlæggende mål med dette BIM Management-modul med Autodesk Revit er at give den studerende en komplet praktisk træning inden for computerværktøjer anvendt til byggeri, byggeri og anlæg i et BIM-miljø.

modaliteter

Personligt eller online: du kan modtage Master in Interior Design og BIM Architecture personligt i Madrid eller Sevilla eller studere det online. Online -modaliteten undervises altid live (live), selvom et arkiv af disse indspillede klasser vedligeholdes efter anmodning fra eleverne. Studerende har også en kraftfuld og intuitiv virtuel campus udviklet af Google til at deltage i klasser og i deres egen træning i det daglige.

Gratis med dine studier

  • 3 timers faglig eller faglig orientering pr. Elev.
  • Flere mesterklasser og workshops hver måned.
  • Online klasser på de dage, du ikke kan deltage personligt.
  • Jobtilbud og / eller skriftlig ansættelsesgaranti.
  • Total eller delvis gentagelse af studierne, hvis den studerende anmoder om det.
  • Fælles arbejdsplads.
  • Google Drev for hver elev, for evigt.
  • Mulighed for udveksling mellem Madrid og Sevilla, eller mellem ansigt til ansigt og online.
  • Domain .com og hosting for hver elev i et år.

dobbelt grad

Dobbelt eksamensbevis: Studerende, der består evalueringssystemet, får universitetsgraden Master of Interior Design udstedt af Distance University of Madrid (egen titel), udover Master of Interior Design -graden udstedt af CEI: School of Design and Marketing.

Om skolen

Spørgsmål