Keystone logo
China Europe International Business School

China Europe International Business School

China Europe International Business School

Introduktion

Ledende Business School i Asien

China Europe International Business School (CEIBS) , et joint venture for lederuddannelse, blev medstifter af den kinesiske regering og Den Europæiske Union (EU) i 1994, hvor Shanghai Jiao Tong University og EFMD fungerede som dets udøvende partnere. CEIBS har campusser i Shanghai, Beijing, Shenzhen, Accra i Ghana og Zürich i Schweiz.

Som Kinas eneste handelsskole, der stammer fra samarbejde på regeringsniveau, er CEIBS forpligtet til at uddanne ansvarlige ledere, der er bekendt med "China Depth, Global Breadth" i overensstemmelse med dens motto "Samvittighedsfuldhed, innovation og ekspertise". Ledere fra den kinesiske centralregering og EU har henholdsvis roset CEIBS som "en vugge af fremragende ledere" og "et forbillede for EU-Kina-samarbejdet".

CEIBS tilbyder MBA, Finance MBA, EMBA, Global EMBA, Hospitality EMBA, Executive Education og Ph.D. programmer. Kendt for sin akademiske stringens er CEIBS den første handelshøjskole på det kinesiske fastland, der er blevet akkrediteret af både EQUIS og AACSB og den eneste handelshøjskole i Asien, der samtidig er kommet på Financial Times 'top 5 -liste over MBA og EMBA programmer.

CEIBS'fakultetsteam, blandt de bedste i Asien, er unikt udstyret til at levere en kombination af China Depth og Global Breadth i både undervisning og forskning. Næsten 70 fuldtidsansatte fakultetsmedlemmer, eksperter inden for fem discipliner, repræsenterer mere end 10 lande og regioner verden over. De bringer et væld af erfaringer fra undervisning i udlandet, forskning og forretningspraksis. Hvert år inviterer skolen også næsten 100 besøgende fakultetsmedlemmer fra hele verden til at dele og udveksle den mest opdaterede viden fra både i og uden for Kina.

Til dato har CEIBS mere end 22.000 alumner fra over 80 lande verden over og har leveret en bred vifte af ledelsesprogrammer til mere end 160.000 ledere i ind- og udland.

Mimi Thian / Unsplash

126681_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpg

Mens der trækkes på erfaring fra udlandet, er CEIBS dedikeret til en dybdegående analyse af Kinas forretningspraksis. Blandt listen over mest citerede forskere fra kinesiske institutioner fra 2018 var 9 af akademikerne i kategorien forretning, ledelse og regnskab fra CEIBS . Det er femte år i træk, at CEIBS fremtræder fremtrædende i denne kategori, en indikator for skolens forskningskapacitet på disse områder.

Global Platform of China Cases, der blev initieret af CEIBS , har samlet over 1.200 Kina-fokuserede sager og har lagt et solidt fundament for at levere Kinaspecifik viden. Skolens forskning, der er på øverste niveau af autoritative placeringer, kombinerer den nyeste teori med praktisk viden. Dens forskningscentre holder sig ajour med stadigt skiftende forretningspraksis på vitale områder som globalisering af kinesiske virksomheder, innovation og iværksætteri, fintech osv.

CEIBS i snesevis af større byer i Asien, Europa og Afrika global indsigt og visdom til at være vært for avancerede akademiske og industrielle fora. Disse begivenheder fokuserer på centrale industrier og aktuelle emner som f.eks. Bil, sundhedspleje, internet, prestigefyldte mærker, familievirksomhed og arv, innovation og iværksætteri og mere. I tråd med de nuværende tendenser i retning af 'masseentreprenørskab og innovation' CEIBS lancerede Entrepreneurship Platform (E-Platform) for at etablere et økosystem for iværksætteri og innovation gennem skolens stærke alumnenetværk og globale ressourcer, integrering af uddannelsesprogrammer, iværksættercoaching og tjenester, inkubation og finansielle tjenester i et organisk system, der ledsager CEIBS iværksættere på hvert trin, når de går fremad, for i sidste ende at bidrage til Kinas strategi om 'masseentreprenørskab og innovation' og dets økonomiske transformation.

I løbet af de sidste 25 år er CEIBS vokset i takt med den kinesiske økonomi. I de kommende år vil skolen fortsat lægge vægt på innovation, transformation og globalisering af den kinesiske økonomi for at lette det globale økonomiske samarbejde.

126682_Info.png

Vision og mission

CEIBS Mission: At uddanne ansvarlige ledere, der er bekendt med "China Depth, Global Breadth".

CEIBS Visionen: At blive den mest respekterede internationale handelshøjskole ved at forbinde øst og vest i undervisning, forskning og forretningspraksis og ved at fremme Kinas sociale og økonomiske udvikling gennem videnskabelse og formidling med stor indflydelse.

CEIBS Partnere

Ved oprettelsen af CEIBS var underskrivelsesparterne i den officielle stiftelseskontrakt Shanghai Jiao Tong University og European Foundation for Management Development (EFMD). Disse organisationer yder fortsat de institutionelle garantier, der gør CEIBS et ekspertisecenter inden for virksomhedsledelse og forskning i Asien og på verdensplan.

Over hundrede år gammel er Shanghai Jiaotong University et af de førende universiteter i Kina. Det har omfattende og mangeårige kontakter med virksomheder i landet og er dermed i stand til at lette CEIBS forholdet til det kinesiske erhvervsliv.

EFMD, der er baseret i Bruxelles, Belgien, er en global, non-profit, medlemsstyret organisation dedikeret til ledelsesudvikling. Globalt anerkendt som et akkrediteringsorgan for handelshøjskoler, handelsskoleprogrammer og erhvervsuniversiteter. Med støtte fra mere end 900 medlemmer i over 90 lande og regioner fungerer EFMD som en katalysator for at fremme og forbedre ekspertise inden for ledelsesudvikling globalt.

Placeringer

 • Pudong

  Hong Feng Lu,699号, 201203, Pudong

 • Beijing

  Building 20, Zhongguancun Software Park, 8 Dongbeiwang West Road, Haidian District, 100193 , Beijing

 • Shenzhen

  Suite 10A, Taihua Wutong Industrial Park, Gushu Development Zone, Hangcheng sub-district, Baoan, 518026 , Shenzhen

 • Zürich

  Zurich Institute of Business Education, Hirsackerstrasse 46, P.O. Box, CH-8810, , Zürich

 • Accra

  5 Monrovia Road, East Legon, , Accra

Spørgsmål