Keystone logo
Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Introduktion

Velkommen til fremtiden for 100% online MBA!

Hvem er vi?

Beliggende i hjertet af Europa - byen Prag , hvor det første universitet blev etableret allerede i 1348, tilbyder Centraleuropæisk Management Institute ( CEMI ) unikke britiske akkrediterede , 100% online MBA -programmer undervist på engelsk af team af erfarne universitetslærere fra hele verden. MBA -programmer på CEMI er designet til behovene hos internationale studerende og det globale arbejdsmarked. Med mere end 1600 studerende hører CEMI blandt de vigtigste online -MBA -udbydere i Europa.

Afslutningsceremoni for vores MBA -studerende i Prag

Hvorfor skal du vælge vores skole?

1. Anerkendt britisk akkreditering

Vi har den prestigefyldte internationale akkreditering fra den britiske myndighed ASIC (Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities). Ved at opfylde de mest udfordrende kriterier for kvaliteten af foredrag, undervisere og undervisningspraksis er vi den eneste institution i Centraleuropa, der har opnået den højest rangerede status som ASIC Premier Institution. Denne akkreditering er gældende indtil maj 2022 .

2. Internationalt team af undervisere

Dit MBA -program vil blive undervist af erfarne universitetslærere fra lande som USA , Storbritannien , Spanien , Italien , Frankrig , Irland , Brasilien , Tjekkiet - virkelig global videndeling, tror du ikke?

<img class = " image-element img-responsive " title = " Nogle af vores MBA -undervisere på <span translate = " no "> CEMI institut" src = "https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/11/118572_MyPost1.jpg "alt =" Nogle af vores MBA -undervisere på CEMI institut "/>

3. Prisbillig undervisning, personlig tilgang

Vores undervisning starter ved 3.956 € uden moms for det komplette MBA -program (dette tilbud er kun gyldigt indtil 31.12.2019) . Desuden kan du betale undervisningen i op til 12 rater . Da programmet er 100% online, er der ingen overnatnings- og rejseomkostninger nødvendige for at gennemføre programmet. Ikke-EU-studerende betaler ikke moms .

Under hele dit studie vil din personlige studiekonsulent tage sig af alle dine studiebehov og guide dig gennem dine studier - lige fra udarbejdelse af en studiekontrakt til din afgangsceremoni.

Vores lokaler til deltids MBA-studerende

Hvordan vil du drage fordel af vores MBA?

 • 84 % af vores kandidater siger, at de fik nyttig praktisk viden og færdigheder under deres MBA -studier.
 • 74 % af vores kandidater havde fordel af MBA -studierne ved at løse specifikke spørgsmål og særlige situationer i deres nuværende job.
 • 73 % af vores kandidater føler en konkurrencefordel og fortjeneste på arbejdsmarkedet takket være en MBA -grad sammenlignet med mennesker, der ikke har en MBA -grad.
 • 62 % af vores kandidater siger, at de har en højere værdi for den virksomhed, de arbejder i, efter at de har taget en MBA.
 • 61 % af vores kandidater hævder, at kendskabet til deres MBA åbnede nye muligheder for deres virksomheder .
 • 58 % af vores kandidater fik et bedre job i en anden virksomhed eller blev forfremmet inden for den virksomhed, hvor de rent faktisk arbejdede.
 • 57 % af kandidaterne siger, at deres netværk af professionelle kontakter blev udvidet takket være MBA -studier.

Denne forskning udført af forskningsbureauet STEM/MARK blev udført mellem i 2018 på en undersøgelsesprøve på 200 MBA -kandidater fra CEMI .

Hvad siger vores kandidater om deres MBA?

Anastasija Zapletalova, MBA - Salgs- og marketingkonsulent , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager på Career Development Center , Amsterdam University

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader , ARTE Bunkering

118528_1-han.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - Business Director, Banking University Bratislava

“Foredragsholderne var fantastiske, de er mennesker med reel erfaring som de kan give videre til os, og som ikke kan findes i bøger, men i deres interessante og spændende oplevelser. Lærerne var helt fantastiske. Jeg kunne mærke, at de var fagfolk med erfaring . Jeg synes, at alle undervisere var meget kvalificerede. Det skubbede mig frem inden for strategisk ledelse og kontrol. ”

MBA -kandidat Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Kundeservice , ArcelorMittal

”De internationale undervisere fra forskellige discipliner, deres opfattelse af givne problemstillinger og efterfølgende anvendelse i daglig praksis lærte mig at være et bedre og mere effektivt medlem af et stort arbejdsteam . Jeg begyndte at bruge en masse teoretisk information med det samme i praksis, og takket være den viden, jeg fik, er jeg mere afgørende, og jeg kan klart definere mål . ”

MBA -kandidat Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Sektor salgschef , Candy Hoover

“Jeg valgte CEMI til mine studier, fordi det tilbyder et udførligt e-læringssystem, der gjorde det muligt for mig at kombinere min travle arbejdsplan med mine studier . Jeg kan sige, at alle de undervisere, jeg kommunikerede med, gjorde et godt indtryk på mig takket være deres faglige og akademiske kvalitet . Jeg vil helt klart anbefale at studere på CEMI . Det var en stor fordel for mig, og det vil være et godt aktiv for min fremtidige karriere. ”

MBA -kandidat Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Skatterådgiver , HLB Proxy

”Jeg blev glædeligt overrasket over underviserne; Jeg kunne godt lide, at de var strenge, altid online , meget støttende og motiverende , og jeg kunne især lide deres internationale tilgang . ”

MBA -kandidat Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Commercial Director , Business Lease

”Jeg ser den største fordel ved mit studie i mit diplomafhandling, hvor jeg dedikerede mig til at lægge en strategi for de næste to år for det firma, jeg arbejder i øjeblikket. Jeg vil bestemt anbefale CEMI til mine venner og kolleger . Jeg betragter denne oplevelse som meget nyttig i mit job ! ”

Tøv ikke med at kontakte os, vi svarer gerne på alle dine spørgsmål!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika , administrerende direktør, CEMI Institut

119688_KeystoneAJ1.png

Placeringer

 • Prague

  Mezi Vodami 639/27 143 00 Prague - Modřany, , Prague

Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål