Keystone logo
Cencalli Institute of Family Therapy

Cencalli Institute of Family Therapy

Cencalli Institute of Family Therapy

Introduktion

Det tvingende behov for at have højtuddannede menneskelige ressourcer til undersøgelse, pleje og rehabilitering af mexicanske familier førte til oprettelsen af "Cencalli" Family Therapy Institute. En institution, der påtog sig opgaven med at give FAMILYTERAPI i Mexico en akademisk tilslutning, som ville støtte sine kandidater med officielle dokumenter, som den opnåede siden 1987, og som den første institution i Mexico, der havde et kandidatuddannelse med anerkendelse af officiel gyldighed for studier af sekretær for offentlig uddannelse.

Fra det øjeblik har Cencalli Institute uddannet mere end 40 generationer af specialister og lærere i familieterapi fra forskellige institutioner såsom IMSS, DIF, IPN, INMUJERES, blandt andre. Hans videnskabelige studier har gjort det muligt for ham at offentliggøre specialiserede artikler i mexicanske og udenlandske tidsskrifter såsom Family Systems Medicine og Family Process samt bøger udgivet af prestigefyldte udgivere som Manual Moderno og Trillas, blandt andre, hvilket har resulteret i hans registrering i CONACYT, som uddannelsesinstitution og forskning.

Cencalli Institute har også været bekymret over formidlingen af viden om familieterapi i Mexico og hvert andet år afholdt et kollokvium, der samler de mest prestigefyldte forskere inden for familier og familieterapi i vores land,

Placeringer

  • México

    Galeana,1255, 31500, México

    Programmer

    Spørgsmål