Keystone logo
Central College Dublin

Central College Dublin

Central College Dublin

Introduktion

Som CollegeVi opfordrer vores studerende til at fokusere på at nyde oplevelsen af ​​at erhverve nye færdigheder, som vil hjælpe dem i deres fremtidige valgte karriere. Vi er stolte af at sikre, at vores lærere er kvalifi ed og erfarne fagfolk.

Vi ønsker at sikre, at du har en fremragende oplevelse løbet af din tid her på Central College - Både i klasseværelset og udenfor. Vores studerende pleje team er klar til at besvare alle dine spørgsmål om livet i Dublin og alle andre spørgsmål, du måtte have, og vores sociale aktiviteter program vil introducere dig til mange di erent irske erfaringer. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores college!

Vores mission Missionen for CCD er at give enestående pædagogiske kurser og tjenester for studerende, der mødes og overstiger vores studerendes forventninger:

College Ethos og strategi

Etos CCD er at have velfærd af vores studerende i centrum for alt, hvad vi gør for at sikre, at hver enkelt elev har en fremragende oplevelse på CCD. Lige så CCD tilstræber, at kollegiet er en positiv arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Den overordnede strategi for kollegiet er at positionere sig overarbejde som en førende udbyder af uddannelsesprogrammer kvalitet gennem tilvejebringelse af fremragende studerende supporttjenester og veldesignede og godt leveret undervisningsforløb leveret af kvalificerede og erfarne lærere.

Vores vision Central College Dublin vision er at udmærke sig i at levere uddannelse af høj kvalitet til de studerende.

Vi tilstræber at forberede vores studerende med den viden og færdigheder til at hjælpe dem med at nå deres karrieremål.

Vi stræber efter at skabe en beriget læringsmiljø, der giver studerende mulighed for at styrke deres viden og blive livslang lærende.

Placeringer

 • Dublin

  Central College Dublin, 3 Ellis Quay, , Dublin

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål