Keystone logo
Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Introduktion

Central South University of Forestry and Technology

Etableret i 1958 har Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) udviklet sig til et særpræg og tværfagligt universitet omfattende så mange som ni discipliner, herunder videnskab, teknik, landbrug, liberal kunst, økonomi, lov, ledelse, uddannelse og kunst med "økologi, skovbrug og grøn industristeknologi" som sine konkurrencedygtige kanter. Det har mobil postdoktorale videnskab og forskningscentre og tilladelse til at give ph.d.-grader.

Beliggende i Changsha, hovedstaden Hunan-provinsen, er CSUFT en højere uddannelsesinstitution støttet af folks regering i Hunan-provinsen og China State Forestry Administration .

115232_CSUFT0021.jpg

Universitetet dækker et samlet areal på 92 hektar , hvor bygningsområdet udgør 1.01 mio. Kvadratmeter og besidder samlede anlægsaktiver på 2,38 milliarder yuan, undervisningsudstyr og R

Der er næsten 30.000 fuldtidsstuderende på campus og 1.541 fuldtidslærere . Universitetet har fem mobile postdoktorale videnskabelige forskningscentre, tilbyder fem ph.d.-uddannelser og 16 kandidatuddannelser i første klasse discipliner, syv kategorier af autoriserede faglige kandidatgrader.

Det kan også prale af særprægede og konkurrencedygtige videnskabs- og forskningsplatforme, der repræsenterer det nationale avancerede niveau, som fakultetet for observation og forsøgnationalt niveau, National Engineering Laboratory for Forestry Ecological Application i det sydlige Kina og Hunan Green Development Institute.

Siden starten for 59 år siden har universitetet dyrket mere end 160.000 senior specialiserede talenter. Kandidater har tjent som indflydelsesrige spillere i beslægtede industrier, herunder skovbrug, miljøbeskyttelsessektoren og møbelindustrien.

Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) har et meget forskelligartet samfund med en stærk international atmosfære. I løbet af det sidste årti har mange studerende fra flere snesevis af lande, herunder Rusland, Storbritannien, Frankrig, Finland, Tyskland, Spanien, Italien, USA, Canada, Mexico, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Korea, Japan, Thailand, Vietnam, Pakistan, Ghana og Nigeria, har valgt at studere og forfølge deres videreuddannelse i CSUFT.

115222_CSUFT6.jpg

I oktober 2013 medvirkede Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) Bangor College of CSUFT (i det følgende benævnt "Bangor College") med Bangor University i Storbritannien efter godkendelse af det kinesiske undervisningsministerium. Ved at indføre talentræningstilstand og læseplanlægningssystem fra Bangor Universitet i alle henseender deler begge universiteter en række undervisningsressourcer, herunder undervisere og uddannede undervisere i overensstemmelse med det britiske videregående uddannelsessystem. Alle specialiserede kurser, underlagt den britiske QAA (Quality Assurance Agency) overvågning, instrueres og vurderes helt på engelsk. Studerende indskrevet i Bangor College vil få deres bachelor grader både fra CSUFT og Bangor University i Storbritannien samt de bachelor diplomer af CSUFT.

Den maleriske campus er et godt habitat for over 1.100 vegetationsarter med en dækningsgrad på mere end 60%. Det er blevet tildelt titlen "National Desestation Model Unit" og "Botanic Gardens Conservation International Unit".

Campusfaciliteter er veludstyrede til elevernes bedre læring og levevis. Lejligheden til internationale studerende ligger inden for campus, med enkeltværelser og dobbeltværelser til din mulighed. I henhold til den internationale sovesalstandarden har hvert værelse et vestlig badeværelse, en altan, et klimaanlæg, et køleskab, en vandvarmer, et fjernsyn, et skrivebord, et klædeskab, en fastnetelefon og netværksgrænseflader til computere.

Studerende kan få nem adgang til internettet døgnet rundt i deres lejlighed på grund af WIFI fuld dækning på hele campus. Indkøbscentre, supermarkeder, kinesiske og vestlige restauranter samt fitnesscentre kan nemt findes omkring universitetet.

115221_CSUFT5.jpg

Derudover har CSUFT bekvemmelighed i trafik med mange transportmidler til rådighed for dig til alle destinationer i Changsha og de fleste store byer rundt om i verden, herunder undergrundsbaner, busser, maglev-tog, højhastighedstog og fly.

Kort introduktion af Changsha

Etableret i 1958, Central South University of Forestry

Som hovedstaden i Hunan-provinsen ligger Changsha i det centrale bagland i Kina, en bro mellem nord og syd og en forbindelse mellem øst og vest. Det ligger ved krydset mellem den øst-vestlige akse af Yangtze-floden og Beijing-Guangzhou nord-syd-aksen. Det er derfor et vigtigt knudepunkt i bybyen i midten af Yangtze-floden og Yangtze-flodens økonomiske bælte. Beijing-Guangzhou og Shanghai-Kunming højhastighedstog linjer mødes her; bullet tog service forbinder Changsha og de fleste store byer i Kina.

Den offentlige transport af Changsha er meget udviklet. Changsha ejer den femte største lufthavn i Kina , Huanghua Lufthavn, hvilket gør det til et vigtigt omfattende transportcenter. Huanghua Lufthavn og Changsha South Railway Station (High-Speed Railway Station) er indsamlet af den første kinesiske Mellem-til-Lav hastighed Maglev Rail Line. Changsha Metro Line 1 og Metro Line 2 mødes i Wuyi-forretningsområdet, som er Changshas mest dynamiske handelscenter. Det intelligente offentlige cykeludlejningssystem og bildelingstjeneste dækker hele byområdet Changsha, hvilket gør det muligt for beboere at afhente og returnere en cykel på et bestemt sted, når som helst ved at bruge en Wechat.

Changsha har 55 videregående uddannelsesinstitutioner , 97 selvstændige forskningsinstitutioner , 52 akademikere fra Det kinesiske videnskabsakademi og Det Kinesiske Akademi for Ingeniørvidenskab, 14 nationale ingeniørvirksomheder (teknologi) forskningscentre, 15 nationale nøgle (ingeniør) laboratorier og 12 nationale virksomheder teknologicentre. Changsha er også kendt i Kina og i udlandet for sine videnskabelige forskningsresultater, herunder hybrid hybridopdræt teknologi, Tianhe supercomputer og 3D sintring printer, den første i Kina.

115219_CSUFT3.jpg

Changsha er en "landskabsby" fuld af skønhed . Skovdækningen af Changsha har nået 54,71 procent. Det er en national økologisk konstruktion demonstration by og en national skov by. Yuelu Mountain ser ud som ild med sin efterår ahorn træer. Tianxin Pavilion tilbyder en storslået vista, når man ser langt væk fra den. Xiangjiang-vandet strømmer opad mod nord, og Orangeøen ligger fredeligt i midten af Xiangjiang-floden.

Der er også Dawei Mountain Forest Park og Huitang Hot Spring sammen med en række berømtheder boliger, som alle er enten kendte destinationer for turisme eller sightseeing, hvilket gør Changsha til en af de første gruppe af fremragende turisme byer af State Council of Kina.

Placeringer

 • Changsha

  Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China, 410004, Changsha

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål