Keystone logo
Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Introduktion

På vegne af os alle, der udgør dette Studiehus, er jeg glad for at dele denne besked for at fortælle dig, hvem vi er, hvad vi laver og vores uddannelsesmæssige tilbud.

Vores institution blev oprettet i 1993 med den hensigt at tilbyde den bedste mulighed for at studere mellem-, overordnet og postgraduate niveau. Siden oprettelsen anser vi det for nødvendigt at opnå et højt akademisk niveau, dette har været den grundlæggende søjle i vores daglige arbejde og vores vision.

Center for videregående universitetsstudier har gennem årene opnået akademisk og social prestige og konsolideret os som den bedste uddannelsesmulighed i staten Mexico, Mexico City og andre stater.

Ved at blive indarbejdet i det autonome universitet i staten Mexico og uddannelsessekretæren for regeringen i staten Mexico overholder vi standarder, der sikrer den akademiske og professionelle kvalitet, som samfundet kræver, for at opnå ovenstående har vi uddannet personale og lærere med profilen for hvert fag.

For den integrerede udvikling af studentersamfundet udfører CESU akademiske, kulturelle, sportslige og fritidsaktiviteter såsom kongresser, workshops, konferencer, rundborde, fora, seminarer, videns-OL, besøg i offentlige og private organisationer, kunstneriske forestillinger, turneringer. sports- og sameksistens- og integrationsbegivenheder.

Placeringer

  • Santiago Tianguistenco

    Manuel Aldama, 52600, Santiago Tianguistenco

    Programmer

    Spørgsmål