Keystone logo
Centre for Postgraduate Studies in Orthodontics of the Valley of Anahuac (Centro de Estudios de Posgrado en   Ortodoncia Valle de Anahuac)

Centre for Postgraduate Studies in Orthodontics of the Valley of Anahuac (Centro de Estudios de Posgrado en Ortodoncia Valle de Anahuac)

Centre for Postgraduate Studies in Orthodontics of the Valley of Anahuac (Centro de Estudios de Posgrado en   Ortodoncia Valle de Anahuac)

Introduktion

Valle de Anahuac Center for Postgraduate Studies in Orthodontics er en institution, der underviser specialiteten i ortodonti til tandkirurger, kandidater i tandlæge, tandlæger og stomatologer.

Denne institution begyndte sit arbejde den 9. august 1984.

Vi tager os af forberedelsen af ​​vores studerende som specialister inden for ortodonti, der er i stand til at udføre identifikation, diagnose og behandlingsplan for enhver form for maloklusion, samt den ortodontiske og maxillofaciale ortopædiske behandling, der er påkrævet.

I undersøgelser foretaget af SSA anslås det, at 87 procent af landets tandlæger beskæftiger sig med almen praksis, 13 procent med et eller andet speciale, hvoraf kun 3 procent tilhører Ortodonti. Dette er en indikation på manglen på menneskelige ressourcer på landsplan inden for ortodonti, der er i stand til at udføre behandlinger, der tager sigte på at løse problemer med fejlfinding.

Inden for pensum på bachelor -niveau indtager ortodonti et meget lille sted med fokus på behovet for dets undersøgelse på kandidatniveau; På grund af dette forsøger mange tandlæger at rette fejlfindinger uden at have den mindste idé om principperne for ortodonti og derved forårsage endnu større problemer, umulige at rette senere.

Placeringer

  • México

    Avenida Sendero Divisorio,200, 67195, México

    Programmer

      Spørgsmål