Keystone logo
Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Introduktion

65056_0.jpg

Med en levende og innovativ tilgang, vi er det 6. år, Bedste Private University Centre of Mines og det 7. år i træk, den bedste Private University Centre of BH; i henhold til vurderingen af ​​regeringskonferencen (General Index of Kurser) frigivet af Undervisningsministeriet (i EP / MEC) i March / 2017 - den vigtigste nationale indikator for kvaliteten af ​​de videregående uddannelser i Brasilien.

Vores position som den bedste Private Universitetscenter Mine er resultatet engagement med solid faglig og menneskelig udvikling af vores studerende.

Vi har mere end 50 bacheloruddannelser, herunder bachelor-, bachelor og teknologisk eksamen, og mange er scoret i Editora s Student Guide april (med 62 stjerner i den udgave 2017 af vejledningen) og universitetet Placering Folha de São Paulo - RUF.

Vores Graduate Programme tilbyder over 60 specialiserede kurser og to masteruddannelser i ledelse og Social Management, Education og lokal udvikling-rangeret blandt de bedste i Brasilien af ​​Higher Education Personale Improvement Koordination (CAPES).

Engagement og lidenskab

Alt dette arbejde anvendes af lærere, mestre og læger anerkendt faglighed og marked, med støtte fra erfarne medarbejdere og brænder for uddannelse. Begge får fuld støtte fra One som uddannelse og faglig udvikling, samt al opmærksomhed til de menneskelige og personlige.

Vi er en af ​​de 100 bedste arbejdspladser i Brasilien, for 6. år i træk (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016), valgt af GPTW Institut / Journal Times. I 2016 en undersøgelse foretaget af GPTW også blev valgt den 2. bedste virksomhed at arbejde i Minas Gerais, i de "mere end 1.000 ansatte." Og i 2017, blev vi betragtet det 2. år i træk, det bedste selskab for kvinder at arbejde i Brasilien.

Igennem vores 56 års erfaring inden for videregående uddannelse, fejres den 20. oktober, ankom i 2016 med 16 enheder i Minas Gerais og Goiás, der ligger i Belo Horizonte, Betim, orden, catalansk, Count, Divinópolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas og Uberlandia.

Disse resultater har kun været muligt med og den daglige engagement i at opbygge en undervisning og inspirerende læringsmiljø, der vækker i folk passion for et fuldt liv og respektere de særlige kendetegn ved hver.

Mission, vision og værdier

Med den effektive deltagelse og direkte bidrag på over 2000 mennesker, herunder lærere og ansatte, har vi bygget vores mission og vision, i et godt eksempel på, hvordan du kan bygge fremtiden for Una kollektivt.

 • Mission

Omdan landet for uddannelse, med kompetence og passion, inspirerende vore studerende, lærere og ansatte til at realisere deres drømme og potentiale som enkeltpersoner, fagfolk og agenter for social forandring.

 • Udsigt

For at blive anerkendt som en højere uddannelsesinstitution i højere uddannelsesniveau indvirkning af landet, værdsat for uddannelse af høj kvalitet, udvikling fagfolk og bearbejdelighed af sine studerende og kandidater.

 • Vores charter for værdier

Una bygget sit charter Værdier, med fem grundlæggende principper, der styrer alle beslutninger i institutionen. Det er den sande kompas, der vil bevæge sig alle mod virkeliggørelsen af ​​en drøm drevet af vores mission, som er at omdanne landet til undervisning, uddannelse fagfolk for arbejdsmarkedet, styret af etisk adfærd og borger kropsholdning, gennem akademisk ekspertise og administrativ og vedtagelse af moderne undervisningsmetoder.

 • Samarbejde - At samarbejde er at arbejde sammen i et sundt indbyrdes afhængighedsforhold mod fælles mål og gensidige fordele. Samarbejdet styrker holdånd, solidaritet, og indlede vores evne til at dele information, viden og erfaringer.
 • Gennemsigtighed - er den praksis ansvarlig og dobbelt hånd af sandhed og integritet, hvilket indebærer sammenhængen mellem, hvad du tænker og hvad du gør, i betragtning af andres synspunkter.
 • Respekt - Det er ved at blive bevidste om vores rettigheder og forpligtelser, såvel som de andre, at forstå og acceptere individuelle forskelle og håndhæve vores overvejelser for menneskelige værdier.
 • Engagement - Det ser ud personlige interesser, andres interesser og institutionens, forudsat at forpligtelsen til at opbygge en bedre verden.
 • Innovation - er gøre anderledes. Udvikle evnen til at forestille sig, hvad der ikke eksisterer. Det sætter spørgsmålstegn ved rutine og vaner. Du lærer at leve med det ukendte, det anderledes, overraskende og nyt. Det viser drømmen til virkelighed.

Placeringer

 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

Spørgsmål