Keystone logo
Cervantine Lyceum University (Universidad Liceo Cervantino)

Cervantine Lyceum University (Universidad Liceo Cervantino)

Cervantine Lyceum University (Universidad Liceo Cervantino)

Introduktion

Liceo Cervantino står med høje kvalitetsstandarder over for de udfordringer, der er forbundet med uddannelse af det 21. århundredes studerende, tilfredshed med deres behov og kravene fra det skiftende sociale miljø og konstante transformationer, der reageres på gennem permanent innovation i vores uddannelsesprogrammer og inkorporeringen af nye teknologier. I betragtning af efterspørgslens mangfoldighed tilbyder vi et felt med forskellige muligheder i vores uddannelsesmæssige tilbud om niveauerne i grundlæggende gymnasial og gymnasial uddannelse, alt i forkant og i retning af nye uddannelsestendenser i den nationale og internationale sfære.

På Liceo Cervantino er kvalitet en vigtig del af vores arbejde. Derfor arbejder vi sammen og permanent med vores ledere og lærere, så de viser al deres erfaring og faglige færdigheder til fordel for den studerendes akademiske og åndelige dannelse , hvem er vores grund til at være.

For os udgør hver dag en ny udfordring, som du står over for med enorm motivation og tilstrækkelig styrke, der giver os den tillid, som studerende som dig har sat i os i løbet af 43 års eksistens.

Efter at have haft mulighed for at se fødslen af Liceo Cervantino i 1977, at uddanne mig i sine klasselokaler, at samarbejde som lærer og leder; Jeg inviterer dig til at møde os og være en del af vores uddannelsesmiljø.

Placeringer

 • Irapuato

  Calle Ignacio Allende,199, 36500, Irapuato

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål