Keystone logo
CESA  College of Higher Studies in Administration

CESA College of Higher Studies in Administration

CESA  College of Higher Studies in Administration

Introduktion

College of Higher Studies in Administration (CESA) er en institution for videregående uddannelser med akademisk, monodisciplinær karakter med administrativ, økonomisk og akademisk autonomi. Fire søjler - innovation, iværksætterånd, etik og lederskab - er CESAs navigationsskema.

Instituttet er opført som en af de bedste handelshøjskoler i landet og har modtaget forskellige akkrediteringer og forskelle fra nationale og internationale enheder. Til den for nylig tildelte fornyelse af højkvalitetsakkreditering af sin bacheloruddannelse tilføjes andre anerkendelser, der fremhæver dens aktive og banebrydende rolle i det akademiske økosystem: Institutionel akkreditering af høj kvalitet, der er udstedt af Ministeriet for National Uddannelse, medlemskab af AACSB Business Education Alliance, anerkendelsen af EDAF-udvikling (for forpligtelsen til kvalitet og løbende forbedring af institutionen) og Changemaker Campus-certificering, Ashoka, som et træningscenter for forandringsagenter.

Den nuværende rektor er Henry Bradford Sicard, der studerede forretningsadministration ved CESA. Han har også en MBA fra Instituto de Empresa de Madrid, hvor han i øjeblikket forfølger en doktorgrad i Business Management (DBA).

Placeringer

  • Bogotá

    Diagonal 35,5a-57, 110311, Bogotá

    Spørgsmål