Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Introduktion

Hos CESTE, Escuela Internacional de Negocios , tilbyder vi dig en anderledes træningsmodel. For universitetsstuderende: officielle grader og mastergrader indrammet i den bedste uddannelsesmodel i verden: den britiske. For fagfolk og ledere: vigtige prestigefyldte certificeringer, lederprogrammer og coachingtjenester for at hjælpe dig med at overvinde den næste udfordring i din professionelle karriere. Fra CESTE Training Project bidrager vi til at forberede ledere og ledere, som samtidig med at de er vidende om de mest avancerede teknikker, også er retskafne, engagerede og entreprenante mennesker. For at opnå dette ser vi frem til at anvende de mest innovative metoder, og vi har i det britiske universitetssystem fundet modellen til at indarbejde i vores programmer. For os er den studerende hovedpersonen i hans eller hendes læringsproces, og vi er alle tilgængelige for at samarbejde med ham om at opfylde hans akademiske, personlige og professionelle mål.

mission

Studerende er centrum for vores arbejde og vores grund til at være til.

Uddanne og træne mennesker med et iværksætterkald, kompetente i forhold til udfordringen med digitalisering og service til samfundet, med integritet og solidaritet, som er i stand til at skabe værdi i deres virksomheder, organisationer og lokalsamfund.

Udvikle læringserfaringer med innovative metoder og med en praktisk orientering, i indhold, færdigheder og kompetencer, der giver dem mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt.

Vi arbejder for at sikre og forbedre kvaliteten af uddannelse og lære af de bedste for at lette elevernes beskæftigelsesegnethed, hvor de er centrum for deres læringsproces.

udsigt

Innovative metoder og engageret i fremtiden.

Vi ønsker, at vores bidrag til uddannelse, innovativt og i permanent kontrast til reelle behov, tillader virksomheder og fagfolk både i Aragon og i de territorier og lande, som vi kan nå med vores programmer, udvikling og udsigter til økonomisk vækst.

Som et universitetscenter forstår vi, at vores bidrag ikke kun skal nå ud til unge mennesker, men også fagfolk, der i os finder en permanent opfordring til at fortsætte uddannelse og være begejstret for at vokse i færdigheder og faglige muligheder.

Værdier og kultur

Udviklingen af vores elever, deres rolle i deres læreproces, både i indhold og færdigheder, og vores engagement i det miljø, hvor vi er til stede med vores arbejde, centrerer værdierne og vores politik som udviklingen af vores mission og vision .

Vi specificerede det under hensyntagen til, hvad der blev bidraget fra vores kontakter med UWTSD (University of Wales Trinity Saint David), gennem:

 • Samarbejde og etablering af en række strategiske relationer på regionalt, nationalt og internationalt niveau. Disse typer netværk har potentiale til at inspirere vores studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere til at skabe ny fremtidig læring.
 • Inklusion gennem at sætte eleverne først og forsvare løbende træning uden barrierer. Vi støtter studerende fra alle baggrunde og på alle stadier af deres uddannelse. Vi ledsager nye chancer og professionelle genopfindelsesprocesser.
 • Beskæftigelsesegnethed og kreativitet, ved at drage fordel af iværksætteri, forskning, de kreative og entreprenante færdigheder hos vores studerende, at være i stand til at tilbyde uddannelsesprogrammer, der giver dem de bedste muligheder for at opnå beskæftigelse og udvikle deres overførbare færdigheder.
 • Bæredygtig udvikling gennem en systembaseret tilgang, der tilbyder meningsfulde og relevante uddannelsesveje og fremmer social ansvarlighed og læring.
 • Forpligtelsen til at samarbejde om udviklingen af de områder, hvor vores arbejde udføres, med særlig henvisning til Aragon, varetage behovene for udvikling og styrke dets styrker og forpligte alle til det.
 • Begrebet Global Citizenship gennem udvikling af andre multinationale aktiviteter og muligheder for vores studerende, medarbejdere og partnere.
 • Med støtte fra vores akademiske partnere, udvikling af forskning og dens sociale virkning i overensstemmelse med dens mål.

Professionelle akkrediteringer: Alle vores programmer

Hos CESTE er vores mangfoldighed af uddannelsesprogrammer styret af en exceptionel metode: den britiske. Vores studerende nyder ikke kun af den officielle kvalifikation fra University of Wales, men også af CESTE egen akkreditering. Derudover giver vores samarbejde med førende enheder fra forskellige sektorer os mulighed for at tilbyde en række yderligere certificeringer.

Med en række muligheder, herunder MBA'er, kandidatgrader, postgraduate grader, bachelorgrader og professionelle akkrediteringer, er vi forpligtet til at drive din akademiske og professionelle vækst.

Campus funktioner

Vores hovedkvarter

Vi er beliggende i et af de roligste og smukkeste områder i Zaragoza (Spanien), lige ved siden af den kejserlige kanal i Aragon, ved siden af et af de vigtigste sportscentre i byen og Sagrada Familia-skolen. Vores hovedkvarter er placeret i vores egen bygning, der har klasseværelser, kontorer, arbejdslokaler og vores opholdssted for internationale studerende.

En privilegeret beliggenhed

Vi er beliggende i et af de roligste og smukkeste områder i byen Zaragoza (Spanien), som den kejserlige kanal i Aragon løber igennem.

Lige ved siden af vores hovedkvarter ligger Casablanca Stadium, et sportscenter med storslåede faciliteter, hvor du kan nyde og dyrke adskillige sportsgrene (fodbold, tennis, paddle tennis, svømning,...), og som også har en opvarmet pool, fitnesscenter, sportsområder afslapning og æstetik.

Vores klasseværelser og rum

Fordelt over fire etager har vores hovedkvarter klasseværelser og arbejdsrum udstyret til præsentationer, teamwork eller kreative sessioner af enhver art, i henhold til vores uddannelsesmodel.

Vi har for nylig moderniseret WIFI-netværket, hvilket yderligere forbedrer højhastighedsinternetforbindelser i vores rum.

Selvom den digitale verden radikalt har transformeret akademisk forskning, er vores bibliotek fortsat et rum for møde og teamwork.

Endelig er forsamlingshuset et unikt rum, som vi dedikerer til fremragende øjeblikke i det akademiske liv, og også til sessioner og præsentationer af særlig betydning.

  Indlæggelser

  For at ansøge om optagelse på CESTE International Business School i Spanien skal ansøgere opfylde de akademiske krav, som bl.a

  • Har gennemført gymnasiet eller en uddannelsescyklus i faget.
  • Derefter skal de udfylde onlineansøgningsskemaet og indsende det med de nødvendige dokumenter.
  • I nogle tilfælde kan en optagelsessamtale være påkrævet.

  Stipendier og finansiering

  CESTE har stipendier og hjælp gennem CESTE Foundation-programmet og også for studerende med en strålende akademisk rekord. Find ud af om mulighederne her på siden.

  CESTE Foundation-stipendier

  CESTE Foundation, Education and Business vil studere stipendieansøgninger fra studerende, der er interesseret i at studere på CESTE med økonomiske vanskeligheder og gode akademiske resultater.

  Disse stipendier tilbydes til nye spanske studerende (eller beboere i Spanien) og kan nå op til 50% af studieomkostningerne i tilfælde af universitetsgrader og op til 80% i tilfælde af kandidater.

  Andre tilgængelige stipendier

  Universitetskarrierer

  For Bachelor i Business Management og Bachelor i Applied Computing-programmer tilbydes følgende stipendier, legater og professionelle karriereplaner for "Academic Excellence":

  • 15 stipendier til nye studerende på op til 50%
  • 5 stipendier for adgang til 2. cyklus af graden på op til 25%

  Master programmer

  Til MBA, Master i Økonomistyring, Master i Netværk og Cybersikkerhed og Master i Data Science & Artificial Intelligence-programmerne uddeles 20 "Academic Excellence"-stipendier på op til 80%.

  Tidligere studerende og arbejdere i organisationer, der er medlemmer af CESTE Business Club

  Generelt vil alumner fra CESTE programmer og ansatte i medlemsvirksomheder i Business Club have 10 % rabat på ethvert træningsprogram, der lanceres af CESTE .

  CESTE Foundation Partnere

  Fortrinlige økonomiske betingelser for pris og finansiering.

  Ranglister

  Den britiske universitetsmodel, altid i topplaceringer i verden og europæiske rangering af universiteter (4 af de 6 bedste universiteter i verden er britiske), og garanteret af de høje standarder fra QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education fra United) Kongerige).

  Placeringer

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Spørgsmål