Keystone logo
© Carrianna Field
CEU Abat Oliba Universitat

CEU Abat Oliba Universitat

CEU Abat Oliba Universitat

Introduktion

Abat Oliba CEU University har sin oprindelse i Abat Oliba CEU University Center, som skabte San Pablo CEU Foundation i 1973 gennem en tilknytnings- og samarbejdsaftale med University of Barcelona. Det begyndte undervisning på dets første sted, på Pearson Avenue i Barcelona, ​​i 1974, og siden da har det uddannet mere end 8.500 universitetsuddannede.

I 1993 flyttede det til Bellesguard Campus, og som Abat Oliba CEU undervisningscenter for videregående uddannelser underviser det nu i alle graderne i jura og Business Administration og Management, såvel som den første cyklus af graden i økonomi.

Ti år senere blev det nye Abat Oliba CEU-universitet anerkendt ved lov 20/2003, af 4. juli, fra Cataloniens parlament, hvilket skabte to centre i Barcelona: Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Den Polytekniske Skole for Ingeniør.

Principper og mission

I præamblen til reglerne for organisation og drift af Universitat Abat Oliba CEU offentliggjort i nummer 266 af BOE, dateret 4. november 2011, er denne institution defineret som følger: "Universitat Abat Oliba CEU er
et privat non-profit universitet, fremmet af San Pablo-CEU University Foundation, et initiativ fra den katolske sammenslutning af propagandister (ACdP).

Det vedtager en fond som juridisk person med navnet Fundació Privada Universitat Oliba CEU, som blev oprettet den 23. november 2002 og blev registreret i Registry of Foundations of the Generalitat of Catalonia den 23. juni 2003.

Universitat Abat Oliba CEU er en akademisk institution, der er anerkendt ved lov 20/2003 af 4. juli i Cataloniens parlament, i henhold til artikel 27.6 i den spanske forfatning og artikel 172.2 i statutten for Cataloniens autonomi og inden for rammerne af artikel 101 i lov 1/2003 af 19. februar om universiteter i Catalonien.

Abat Oliba CEU University blev født fra Center for Universitetsstudier (CEU), arbejdet i den katolske sammenslutning af propagandister, opført i lyset af fader Ayalas tanker om dannelsen af mennesker udstyret med en overnaturlig ånd og et moralsk ideal, kl. det godes service. almindelig, under den afgørende impuls fra Guds tjener Ángel Herrera Oria."

Hvorfor USP CEU?

NAAB-anerkendelse

CEU San Pablo University har modtaget den internationale certificeringsbetegnelse fra National Architectural Accrediting Board for følgende professionelle grad i arkitektur i 2015.

FabLab Madrid CEU (Center for Bits and Atoms of MIT)

EPS har et digitalt fremstillingslaboratorium, FabLab Madrid CEU, som tilhører det globale netværk af Center for Bits and Atoms Laboratory ved MIT (Massachusetts Institute of Technology). Centret udfører arkitekt- og ingeniørprojekter i samarbejde med andre universiteter rundt om i verden.

Første journalistskole i Spanien

Fakultetet for Humaniora og Kommunikationsvidenskab var det første til at tilbyde en grad i journalistik i Spanien og er det eneste, der giver mulighed for at gennemføre en hel bachelorgrad på engelsk.

Et af de bedste private universiteter i Spanien

CEU San Pablo University står for det næstbedste private universitet i Madrid og nummer fire i Spanien ifølge avisen El Mundo-ranglisten.

Campus funktioner

Abat Oliba CEU University, der ligger i Barcelona, er et af tre privatdrevne universiteter med socialt initiativ, der udgør CEU-uddannelsesgruppen, etableret af den katolske sammenslutning af propagandister. Det blev officielt anerkendt som et universitet i 2003 og har mere end fyrre års erfaring med videregående uddannelse.

Dens nuværende struktur omfatter tre fakulteter (jura og erhvervsliv; kommunikation, uddannelse og humaniora; og psykologi), hvor der undervises i bachelor- og kandidatstudier. Et af universitetets mest definerende træk er de studerendes tilfredshed og den høje beskæftigelsesgrad for dets kandidater, som vist i forskellige undersøgelser foretaget af uafhængige organer.

International Mobilitet

Workplace and Employment Service er ansvarlig for at vejlede studerende på Abat Oliba CEU University og lette deres overgang fra klasseværelset til arbejdsverdenen. I denne ånd tilbyder vi en Jobbank, der samarbejder med mere end 5.000 virksomheder.

Det hører under kontoret for vicerektor for studerende.

Sprogtjeneste

Abat Oliba CEU University er forpligtet til at tilbyde fremragende sprogundervisning til studerende, både på de officielle sprog i Catalonien og på fremmedsprog. Vores engagement i flersprogethed er nøglen i den nuværende globaliseringskontekst. På UAO CEU ønsker vi at gøre vores studerende opmærksomme på vigtigheden af solid træning i sprog samt behovet for konsoliderede kommunikative færdigheder.

Bibliotek

Bibliotekstjenesten er her for at støtte studie- og forskningsaktivitet, og vores hovedopgave er at imødekomme universitetets uddannelsesmæssige og videnskabelige behov. Biblioteket er medlem af Catalan Universities' Services Consortium, som giver dig mulighed for at tjekke Collective Catalogue of Catalan Universities (CCUC) og få adgang til en bred vifte af bibliografiske ressourcer online.

Biblioteket, grundlagt i 1975, er medlem af følgende biblioteksnetværk:

 • CCUC. Samlet katalog over catalanske universiteter
 • REBIUN. Spansk netværk af universitetsbiblioteker
 • San Pablo Foundation Library Network
 • ADLUG. Amicus / Dobis Libis brugergruppe

Psykologisk rådgivning

The Counseling and Psychological Services (SAP) er tilgængelig for studerende og vejledere på universitetet. Dens vigtigste mission er at levere:

Faglig og personlig vejledning for studerende

 • Støtte til indlæringsvanskeligheder, forbedring af akademiske præstationer og information om studiemetodologier.
 • Psykologisk rådgivning til personlige problemer.
 • Støtte til nye elever med tilpasningsvanskeligheder.
 • Rådgivning til studerende med funktionel mangfoldighed, der tilbyder information om de tilpasninger i form af metodologi, de kan anmode om afhængigt af deres diagnose og sværhedsgrad.

  Indlæggelser

  Grad optagelse

  Abat Oliba CEU University udfører sin egen 100% online optagelsesproces, der er komplementær til PAU eller enhver anden officiel adgangsvej til universitetet. I denne proces vurderes kandidaternes evner og evner i forhold til den valgte karriere. Den er baseret på en online optagelsestest*, der skal tages sideløbende med selektivitetstesten, og som kan laves forud for PAU-testene.
  * Studerende, der har opnået en karakter lig med eller højere end 8 i det første år af gymnasiet, vil blive fritaget for optagelsesprøver.

  1. Behandling af ansøgningen
  2. Adgangsprøver
  3. Dokumentation, der skal indsendes
  4. Kommunikation af føroptagelse
  5. Plads reservation
  6. Filoverførsler og kreditanerkendelse
  7. Anmodning om studiehjælp
  8. Optagelse og registrering

  Optagelse af kandidat- og postgraduate grader

  Abat Oliba CEU University udfører en 100% online og gratis adgangsproces, hvor kandidaternes evner og evner evalueres i forhold til den valgte postgraduate grad. Nedenfor er de trin, du skal følge for at anmode om optagelse:

  1. Behandling af ansøgningen
  2. Optagelsesproces
  3. Adgang og reservation
  4. Registrering

  International bacheloroptagelse

  Abat Oliba CEU University udfører sin egen 100% online optagelsesproces, der er komplementær til PAU eller enhver anden officiel adgangsvej til universitetet. I denne proces vurderes kandidaternes evner og evner i forhold til den valgte karriere. Den er baseret på en online optagelsestest*, der skal tages sideløbende med selektivitetstesten, og som kan laves forud for PAU-testene.

  1. Behandling af ansøgningen
  2. Adgangsprøver
  3. Dokumentation, der skal indsendes
  4. Kommunikation af føroptagelse
  5. Plads reservation
  6. Anmodning om studiehjælp
  7. Optagelse og registrering

  International optagelse af kandidat- og postgraduate grader

  Før du starter optagelsesprocessen, skal du læse følgende instruktioner omhyggeligt:

  Abat Oliba CEU University udfører en 100% online og gratis adgangsproces, hvor kandidaternes evner og evner evalueres i forhold til den valgte postgraduate grad. Nedenfor er de trin, du skal følge for at anmode om optagelse:

  1. Behandling af ansøgningen
  2. Adgangsproces
  3. Entré og pladsreservation
  4. Registrering

  Stipendier og finansiering

  Støtte til bachelorstudier

  I mere end 80 år har CEU-gruppen arbejdet for universitetsuddannelse af unge. Det er den spanske private uddannelsesinstitution, der investerer flest penge i stipendier og bistand. Den påtager sig frivilligt den udfordring, at ingen af dens studerende med tilstrækkelig kapacitet og motivation stopper med at tage en universitetsuddannelse af økonomiske årsager.

  Abat Oliba CEU University er forpligtet til en kultur præget af indsats og forbedring. Vi tror på værdien af at give muligheder til alle, der har et mål og stræber efter at nå det.

  Vi tilbyder alle vores studerende muligheden for at anmode om studiestøtte baseret på deres akademiske meritter og personlige og økonomiske forhold gennem Study Aid Program (PAE) for bachelorstudier eller Master's Study Aid Program (PAEM) for studerende med officielle kandidatgrader og specialiseringsprogrammer, baseret på rabatter og offentlig og privat støtte.

  Vi har også priser og stipendier, der er finansieret af vores ressourcer og bidrag fra samarbejdende institutioner.

  Hjælp til postgraduate studier

  UAO CEU tilbyder årligt Study Aid Program til studerende på master-, postgraduate- og specialiseringskurser (PAEM) baseret på rabatter på registreringsgebyret.

  Dette program, som navnet indikerer, hjælper med at klare omkostningerne ved master-, postgraduate- og specialiseringskurser. Priserne spænder mellem 10% og 50% af det samlede beløb for programmet og tildeles baseret på den studerendes akademiske rekord, hans eller hendes forbindelse med UAO CEU og hans eller hendes familiesituation.
  Fristen for at indsende disse ansøgninger vil være femten kalenderdage før starten af hvert program.

  PAEM-støtte kan ikke akkumuleres med hinanden, og den kan heller ikke anvendes på CEU-administrationsgebyret.

  CEU Support til studerende med handicap

  I mere end 80 år har CEU-gruppen arbejdet for unges universitetsuddannelse. Det er den spanske private uddannelsesinstitution, der investerer flest penge i stipendier og bistand. Den påtager sig frivilligt den udfordring, at ingen af dens studerende med tilstrækkelig kapacitet og motivation stopper med at tage en universitetsuddannelse af økonomiske årsager.

  Abat Oliba CEU University er forpligtet til en kultur præget af indsats og forbedring. Vi tror på værdien af at give muligheder til alle, der har et mål og stræber efter at nå det.

  Vi tilbyder alle vores studerende muligheden for at anmode om studiestøtte baseret på deres akademiske meritter og personlige og økonomiske forhold gennem Study Aid Program (PAE) for bachelorstudier eller Master's Study Aid Program (PAEM) for studerende med officielle kandidatgrader og specialiseringsprogrammer, baseret på rabatter og offentlig og privat støtte.

  Vi har også priser og stipendier, der er finansieret af vores ressourcer og bidrag fra samarbejdende institutioner.

  Indkvarteringshjælp

  Personlig opmærksomhed til alle studerende, der har brug for bolig. Du kan konsultere Informationstjenesten for at finde ud af den bolig, der passer bedst til dine behov. Nye studerende på Abat Oliba CEU University kan behandle deres anmodning om indkvarteringsstøtte inden for de frister, der er angivet i optagelseskalenderen.

  Hvis der er tale om lærere, korttidsstuderende, sommerkursister, udenlandske studerende eller videregående kursister, kan du anmode om information om vores udvalg af alternativ indkvartering, som omfatter hoteller, delelejligheder eller private hjem under opsyn.

  Ranglister

  CEU-universiteter rangerer 6. nationalt ifølge ranglisten

  Times Higher Education

  Times Higher Education (THE) offentliggjorde resultaterne af sin World University Rankings 2021. Publikationen, som har kørt i næsten 20 år, vurderer kvaliteten af universiteter over hele verden. I denne nye udgave rangerer CEU Universities 6. blandt spanske institutioner og er i top 500 på verdensplan. World University Ranking 2021 omfattede 1.527 universiteter fordelt på 93 lande.

  Universiteter rundt om i verden vurderes ved at veje deres præstationer på tværs af 5 områder: undervisning; forskning; antal gange deres forskningspublikationer er citeret; internationale medarbejdere, studerende og forskere; og overførsel af viden til industrien. I alt måles 13 indikatorer på disse 5 områder. Til denne udgave blev undersøgelsessvar fra blandt andet over 22.000 forskere analyseret. Med hensyn til forskning undersøgte THE Rankings 13,6 millioner publikationer og mere end 86 millioner citater over fem år hentet fra bibliometriske data fra Elsevier.

  Internationalt perspektiv

  Med hensyn til internationaliseringen af deres medarbejdere, studerende og forskere, rangerer CEU-universiteter 4. nationalt, med andelen af internationale studerende i gennemsnit 19% samlet og over 30% i tilfælde af CEU UCH i Comunidad Valenciana. CEU-universiteter er også blandt de 10 bedste universiteter i Spanien i aspekter som forholdet mellem personale og studerende (11,5) eller kønsforholdet i den studerendes befolkning (63:37).

  CEU-universiteterne - CEU San Pablo (Madrid), CEU Cardenal Herrera (Valencia, Elche og Castellón) og Abat Oliba CEU (Barcelona) - er en del af Fundación Universitaria San Pablo CEU, den største private uddannelsesgruppe i Spanien. Gruppen tilbyder undervisning på alle niveauer, fra førskole til efterskole.

  Det første spanske private universitet, der kom ind på ranglisten for unge universiteter

  CEU-universiteterne, herunder vores universitet, er de højest rangerende spanske private universiteter, der deltager i den seneste udgave af Young University Ranking, som er udarbejdet af Times Higher Education.

  Denne placering placerer CEU-universiteter på en 113. plads på verdensplan. Det betyder, at vi er den næstbedst placerede institution blandt spanske institutioner og bedst placerede blandt private universiteter.

  Denne enestående position konsoliderer de gode resultater, uddannelsesgruppen opnår på de forskellige ranglister, som Times Higher Education promoverer. Specifikt evaluerer Young University Ranking universiteter under halvtreds år gamle rundt om i verden i henhold til parametre, der inkluderer antallet af studerende, fakultet/studerende-forholdet, antallet af internationale studerende og andelen af mænd og kvinder blandt studerende. I 2021-udgaven deltog 475 universitetsinstitutioner.

  Placeringer

  • Barcelona

   Carrer de Bellesguard, 30 Barcelona, España, 08022, Barcelona

   Spørgsmål